18 / 04 / 2024

Nurol Life projesinin iç mimarisini Autoban üstlendi!

Nurol Life projesinin iç mimarisini Autoban üstlendi!

Nurol Life, Belgrad Ormanı’nın yanı başında, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor.



Nurol GYO tarafından Maslak Seyrantepe’de yükselen Nurol Life, Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. Nurol Life’ın, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan orman manzaralı daireleri ev sahiplerine hem lüks hem de ferah bir yaşam sunmayı vaad ediyor. 



İç mimarisi Autoban tarafından üstlenilen ve dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor. 

Nurol Life’ın sunduğu pratik lükslerden diğerleri ise şunlar; Residence’ların havasını değiştiren, sıcacık bir ortam hazırlayan yerden ısıtma sistemi, gece yatıya kalacak misafirlerin konaklayabileceği özel Guest House, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için Sinema Odası, dünya lezzetlerini kapınıza getiren Premium Yemek Hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz Yoga-Dans-Pilates Stüdyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa&Sauna-Buhar Odaları, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak  ekipmanı ile fonksiyonel Toplantı ve Çalışma Odaları, ziyafeti 7 gün kapınıza getiren Premium YemekServisi.


1997 senesinde kurulan Nurol GYO, “Hayata Yatırım” sloganıyla yola çıkan nitelikli ve tecrübeli kadrosu ile arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında hizmet veriyor.



21. yüzyılın yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını doğru okuyarak karlı gayrimenkul projeleri üretmeye devam eden Nurol GYO’nun Çağlayan’da yükselen 35 katlı Nurol Tower, şehrin ortasında, “EvOfisEv” konseptiyle yoğun iş temposunda çalışanların, ister ev ister ofis isterlerse de ev-ofis olarak kullanabileceği bir proje olarak öne çıkıyor. 



Son dönemlerde yıldızı parlayan yaşam merkezlerinden Seyrantepe’de hayata geçirilen Nurol Life projesi ise, Türk Telekom Arena Stadı’nın hemen yanı başında, 9.525 m²'lik arazi üzerinde 502 konut ve 50 ofisle hayat bulan lüks bir residans yaşamı sunuyor. Güneşli’de eski Hürriyet binasının olduğu 55.000 m²'lik arazi üzerinde yer alan Nurol Park metropol yaşamının gerektirdiği tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Nurol GYO portföyünde  Ankara  Nurol Residence ve Karum İş Merkezi, İstanbul Nurol Plaza ve Zekeriyaköy Evleri, Bodrum Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi de yer alıyor.



Geri Dön