29 / 03 / 2024

Nurol Park Evleri 'nde 0 faiz imkanı!

Nurol Park Evleri 'nde 0 faiz imkanı!

İstanbul'da seçkin projelere imza atan Nurol GYO'nun. modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir arada sunduğu karma konut projesi Nurol Park, Güneşi ide hızla yükseliyor.




Özlemini duyduğumuz samimi ve sıcak mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Fark. yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile huzurlu bir hayatın kapılarını aralıyor. İstanbul'da seçkin projelere imza atan Nurol GYO'nun. modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir arada sunduğu karma konut projesi Nurol Park, Güneşi ide hızla yükseliyor. Nurol Park, 2+1.3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı 'loft'lardan, metrekare olarak daha küçük dairelerin yer aldığı 'rezidans' ve 'tovver'lara kadar pek çok alternatifle keyifli bir yaşam sunuyor. 

Her ele layı konforla iç içe 7 katlı iki blokta yer alan 84 loft dairesi, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış 544 rezidans dairesi ve 3 blokta yer alan toplam 884 tower dairesi ile Nurol Park. her detayı yüksek konfor için özel olarak düşünülmüş bir mimari proje olarak hızla yükselmeye devam ediyor. Balkonlu ferah daireler, bu mimari anlayışın ürünü olarak şekilleniyor. Toplam 19 bin metrekarede yer alan ofis alanlarında da çalışma ortamını yaratmak için teknoloji bir arada kullanıyor. 

Yarım asırlık tecrübesiyle yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imza atan Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO, yüksek standartlı, kaliteli projeler üretme misyonunu Nurol Park'ta da de sürdürüyor. Hürriyet Medya Tovvers" in bulunduğu araziyi 127,5 milyon dolara satın alan Nurol GYO. 

proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapıyor. Satışları hızla devam eden Nurol Park'ta avantajlı kampanyalar da sürüyor. '50 ay 0 faiz' imkanının yanı sıra '2 bin 500TL'den başlayan taksit fırsatı'veya 'peşin alımlarda yüzde 15 indirim' imkanı da sunan Nurol Park, ziyaretçilerini örnek dairesinde ağırlıyor. 



Gözlem


Geri Dön