24 / 04 / 2024

Nurol Park Evleri ödeme koşulları!

Nurol Park Evleri ödeme koşulları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ya da sıfır faizle ödeme imkanları sunuluyor. Güneşli'de yer alan Nurol Park projesi bu yıl Temmuz'da teslim ediliyor...




İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Hürriyet Media Towers'ın yerine yapılan  Nurol Park  Evleri projesi 340 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Nurol Park Evleri,  Nurol GYO  tarafından hayata geçiriliyor. 55 bin metrekare alanda yükselen Nurol Park Evleri projesinde toplam 1.118 konut yer alıyor.



Nurol Park Evleri ödeme koşulları!


Sıfır KDV ile satışların yapıldığı Nurol Park Evleri ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 50 ay vade farkı olmadan taksitle ya da peşinatsız olarak ödemeler yapılıyor.


Nurol Park Evleri'nde peşinatsız ödemelerde, konut bedelinin yüzde 55'i için konut kredisi kullanılıyor. Kalan yüzde 45'lik bedel 3 yıl boyunca üç ara ödeme olarak ödeniyor.


Nurol Park Evleri Güneşli'de teslimler bu yıl Temmuz'da yapılıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerin yer aldığı Nurol Park Evleri'nde fiyatlar 528 bin liradan başlayarak değişiyor. 



Adres: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Telefon: 444 6496

Web: http://www.nurolpark.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön