20 / 04 / 2024

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Nurol Park projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor.



 Ayrıca KDV'yi de Nurol GYO karşılıyor. 940 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Nurol Park'ta 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere bin 512 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı loftlar, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu residence daireleriyle 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara en uygun çözümü sunan özelliklere sahip. Nurol Park'ta ayrıca toplam 19 bin metrekarelik ofis alanları bulunuyor. İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen Basın Ekspres'te inşa edilen Nurol Park'ta geleneksel mahalle yaşamı ile bugünün modern ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan lokasyon üzerinde hayata geçirilen Nurol Park, kolay ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3'üncü Havaalanı'nın ulaşım alternatiflerine yakın olan projenin hemen yanında iki metro durağı bulunuyor. 


Sabah 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


NUROL GYO'nun, İstanbul'un yeni çekim merkezi Basm Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde yeni bir kampanya başladı. Kasım ayı süresince, ister peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister sıfır peşinat, ister yüzde sıfır faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor, tüm bu avantaj paketlerinde KDV'yi Nurol GYO karşılıyor. 


55 bin metrekare alana sahip arsada yükselen Nurol Park projesi toplam bin 512 daire ve 119 ofisten meydana geliyor. 322 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin yatırım bedeli 360 milyon dolar olacak. Projedeki ortalama metrekare fiyatı 6 bin 500 ile 8 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Nurol Park'ta 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı 'loft daireler', 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu 'residence daireleri' ile 1+1,2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara en uygun çözümü sunan özelliklere sahip. Nurol Park projesinde konutların yanı sıra 24 bin metrekarelik açık hava yaşam vadisinde 70'e yalan kafe ve mağaza, 20 bin metrekare alana sahip ofis bloğu yer alacak. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basm Ekspress Yolu'ndaki Nurol Park, beş futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla dikkat çekiyor. 


Sözcü



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..


Nurol GYO'nun  940 milyon liralık yatırımla hayata geçirmekte olduğu Nurol Park Güneşli projsinde devam eden kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanırken vadeli ödemelerde ise 0 peşinat ve 50 ay vade seçenekleri ile ödeme yapılabiliyor. Kampanya kapsamında KDV'nin Nurol GYO tarafından karşılandığı Nurol Park Güneşli projesinde banka kredili ödeme planı ile de ev sahibi olunabiliyor.

 

Basın Ekspres Yolu'nda konumlandırılan Nurol Park Güneşli projesinde 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere bin 512 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan loftlar, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinden oluşan residence daireler ve 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri ile hemen her ihtiyaca yanıt verebilen Nurol Park Güneşli projesinde 19 bin metrekarelik ofis alanları da bulunuyor.

 

Ulaşım avantajlı konumu  ile dikkat çeken ve zengin sosyal donatılara da sahip olan Nuol Park Güneşli projesinin hemen yanında iki metro istasyonu bulunuyor.


http://www.nurolpark.com.tr/


Star




Bu haber Milliyet Emlak Rehberi'nde şu şekilde yer aldı;



Nurol GYO, geleneksel mahalle yaşamını modern mimariyle buluşturduğu 'Nurol Park' projesinde konut sahibi olmak isteyenler için hem indirim yapıyor, hem de kendi bünyesinde kredi imkânı sağlıyor.


Nurol GYO Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde modern mimari ile mahalle hayatını buluşturuyor. Projede yıl bitmeden yeni kampanyalar da devam ediyor. Kampanya kapsamında isteyen peşin fiyatına yüzde 10 indirim, isteyen sıfır peşinat, isteyen sıfır faiz ile 50 ay vade fırsatından yararlanıyor. Bunun yanısıra KDV, Nurol GYO tarafından karşılanıyor. 


Nurol Park; loft, rezidans ve tower daireler, ofisler, geleneksel sokak yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarından oluşuyor. Nurol Park'ta her detayı düşünülerek tasarlanmış 84 loft, 544 rezidans, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı loft daireleri, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu residence daireleri ile 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireler farklı ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Nurol Park, toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında teknoloji ve fonksiyonelliği birarada kullanıyor. 



'Her ihtiyacı karşılıyor' 


Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, projede her ihtiyacı karşılayan karma bir konsept geliştirdiklerini belirterek, "İstanbul'un yeni çekim merkezi olan Basın Ekspres'te hayata geçirdiğimiz Nurol Park, modern mimari ile mahalle hayatını, tüm ayrıntıları titizlikle geliştirilmiş bir projeyle buluşturuyor. Nurol Park, modernliğin ayrıcalıklarını yasarlcpn. 

mahalle hayatının sıcaklığını da paylaşmak isteyenler için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor. Her ihtiyaca uygun daire seçenekleri, alışveriş alanları, spor ve doğayla iç içe sosyal olanakları ile Nurol Park'taki ayrıcalıklı yaşamın parçası olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatları sunuyoruz" dedi. 


E5 ve TEM karayollarıı birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park konumuyla kolay ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı projesinin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park'm hemen yanında bulunan iki metro durağı da şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor. 



Örnek daire görücüye çıktı 


Nurol GYO, hazırladığı örnek dairesini proje satış ofisinde sunmaya başladı. Özel aksesuarların kullanıldığı daire, seçkin markaları, şık aydınlatmaları, gün ışığını ideal şekilde odaya taşıyan geniş pencereleri ve özel imalat iç mekan malzemeleri ile görücüye çıktı. 



Milliyet Ek



Geri Dön