26 / 04 / 2024

Nurol Park'ta Şubat ayına özel kampanya!

Nurol Park'ta Şubat ayına özel kampanya!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

NUROL GYO, Basın Ekspres'teki Nurol Park projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanya; ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı sunuyor.



NUROL GYO, İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen Basın Ekspres'teki  Nurol Park  projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile  Nurol GYO  bünyesinde 50 ay vade fırsatı ile ev sahibi olabilecekler. Bütün bu avantaj paketlerinde KDV'yi de Nurol GYO karşılıyor.

 

E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park, Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi'nin ulaşım alternatiflerine çok yakın. Nurol Park'ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor. 


Sabah



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Nurol Basın Ekspres'teki Nurol Park projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı ile ev sahibi olabilecekler.  Bütün bu avantaj paketlerinde KDV'yi de Nurol GYO karşılıyor. 

Yeni Akit


Telefon: 444 6496

Web: http://www.nurolpark.com.tr/


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

 

NUROL GYO'nun İstanbul Basın Ekspres'te 940 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Nurol Park projesinde şubat ayına özel bir kampanya hazırlandı. Projeden ev alanlara ister peşin fiyatına yüzde 10 + yüzde 10 indirim, ister sıfır peşinat, ister sıfır faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Evlerin KDV sini de Nurol GYO'nun karşıladığı Nurol Park projesinde loft, rezidans ve tower daireleri, modem ofisler ve geleneksel sokak yaşamından esinlenen alışveriş alanlan bulunuyor. 


Projede 84 loft, 544 rezidans, 884 tower olmak üzere bin 512 daire yer alıyor. 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin bulunduğu projede farklı ihtiyaçlara da çözüm sunuluyor.



Sözcü



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nurol GYO, İstanbul Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde avantajlı seçeneklerle ev sahibi olma imkânı sunuyor. Kampanya kapsamında ister peşin fiyatına yüzde 10+ yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede KDV'yi de şirket üstleniyor. 


SANAYİDEN iş ve yaşam alanına dönüşen Basın Ekspres Yolu çok sayıda yeni gayrimenkul projesine ev sahipliği yapıyor. Bölgede Nurol GYO tarafından inşa edilen Nurol Park projesinde de inşaat ve satışlar sürüyor. Şirket projeden ev sahibi olmak isteyenler için şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ister peşin fiyatına yüzde 10+yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede KDV'yi de şirket üstleniyor. 


1512 DAİRE SEÇENEĞİ 

Nurol Park, günümüz ihtiyaçlarını karşılayan loft, rezidans ve tower daireleri, modern ofisleri, geleneksel sokak yaşamından esinlenen alışveriş alanlan ve geniş peyzaj alanlarıyla öne çıkıyor. Projede 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor. 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı 'loft daireleri', 1 + 1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu 'residence daireleri' ile 1 + 1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara uygun çözüm sunuyor. Nurol Park, toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında ise teknoloji ve fonksiyonellik bir arada sunuluyor. 


MAHALLE HAYATI CANLANACAK 

940 milyon lira yatırım değerine sahip projede özlem duyulan mahalle dokusunun yeniden canlanacağını belirten şirket yetkilileri, "İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres'in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan geleneksel mahalle yaşamı ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor" dedi. 


KOLAY ULAŞIM İMKÂNI 

E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolu üzerinde bulunan Nurol Park konumuyla kolay ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. havaalanı projesinin ulaşım alternatiflerine yakın olan Nurol Park'm hemen yanında iki metro durağı da bulunuyor. Basın Ekspres ve Güneşli bölgesindeki sanayi alanlarının dönüşümü, büyük ölçekli konsept projelerin hayata geçmesine olanak sağlıyor. Bölge çok sayıda konut, ofis ve otel projesine ev sahipliği yapıyor. Geleceğin Maslak'ı olarak gösterilen bölge hem inşaat şirketlerinin hem de yatırımcının takibinde. 


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön