26 / 04 / 2024

Nurol Tower ve Nurol Park Gaziantepli yatırımcılara tanıtıldı!

Nurol Tower ve Nurol Park Gaziantepli yatırımcılara tanıtıldı!

Nurol GYO İstanbul’da ki Nurol Tower projesi ve Nurol Park’ı Gaziantepli yatırımcılara tanıttı. Yoğun ilginin olduğu toplantıda Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç iki önemli projeye ilişkin bilgiler verdi.




Mecidiyeköy'de yükselen Nurol Tower, yüzde 1 KDV avantajıyla Temmuz 2014'te erken teslim ediliyor diyen Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç “EvOfisEv konseptiyle inşa edilen Nurol Tower, 30 katlı tek bloktan meydana geliyor.243 bağımsız birimin yer aldığı Nurol Tower, Nurol GYO tarafından inşa ediliyor.  Banka kredili ödemenin yapılabildiği Nurol Tower'da concierge hizmetleri, toplantı salonları, VIP restoranlar, özel yemek salonları, sky lounge, otopark ve vale park hizmeti, ortak kullanıma açık banka ATM'leri, donanımlı güvenlik, restoran ve kafe alanları ile eczane, kuaför, lostra, copy center gibi pek çok hizmet ünitesi sıralanıyor”dedi


 NUROL PARK: YAŞAM VADİSİ


Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, toplantıda yaptığı konuşmada, yüzyılın yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını doğru okuyarak gayrimenkul projeleri ürettiklerini söyledi. İstanbul Güneşli’de 55.000 m²’lik bir alanda inşa edecekleri Nurol Park’ı hayatların yeşereceği, meyve vereceği ve kök salacağı bir ‘Yaşam Vadisi’ olarak tasarladıklarını ifade etti. 55.000 m² alan üzerine inşa edilecek Nurol Park projesinde toplam 1.118 konut yer alıyor diyen Aykaç “Nurol GYO tarafından Güneşli’de konumlandırılan Nurol Park projesi 1.118 konut, 70’e yakın sokak mağazası, 20.000 metrekarelik alana sahip ofis bloğu ve otelden meydana geliyor. Nurol GYO, Güneşli’de bulunan Hürriyet Medya Towers arsası üzerinde hayat buluyor” şeklinde konuştu.


KRİZLERDE BANKALARIMIZ BATTI


2003 yılındaki ekonomik krizininde Türk bankalarını düzeltmek için 50 milyar dolar harcadık diyen Gökçe “Bu krizden sonra siyasiler bağlayıcı adımlar atarak bankaları denetlemeye başladılar. Bunu 2008 yılında baş gösteren Dünya krizinde gördük. Türk bankaları hiç bir şekilde bu krizden etkilenmedi, Türkiye’de bu krizi çabucak atlatıp yoluna devam etti” şeklinde  konuştu.


Gaziantep 27


Geri Dön