19 / 04 / 2024

ODE Yalıtım, 2017'de inşaat ve yalıtımda yüzde 20 büyüyecek!

ODE Yalıtım, 2017'de inşaat ve yalıtımda yüzde 20 büyüyecek!

ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.



ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.


Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi. İnşaat sektöründeki beklentinin de 2017 yılında büyüme yönünde olduğunu ifade eden Turan, “ODE olarak toplam ciromuz içinde ihracatın payını artırmayı ve su yalıtım pazarında büyümeyi hedefliyoruz” dedi. Turan, “Çorlu üretim tesisimizde gerçekleşen revizyon nedeniyle fırın kullanımının durmasına, dünyada ve ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016 yılını bir önceki yıla göre az da olsa bir büyüme ile kapatarak, hedeflerimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.


“Eskişehir fabrikasında üretim yılın ilk yarısında başlayacak”

2017 yılına ilişkin planlarını yaptıklarını ve hedeflerini belirlediklerini anlatan Turan, “2017 bizim için çok önemli bir yıl. Çünkü yatırımına 2015 yılında başladığımız ve ODE Yalıtım’ı Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna getirecek olan Eskişehir fabrikamızda yılın ilk yarısında üretime başlamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“ODE 2017’de ihracatta ve su yalıtım pazarında büyüyecek”

Turan sözlerini şöyle sonlandırdı: “İhracatta hem yeni pazarlara gireceğiz hem de mevcut pazarlarımız arasında belirlediğimiz 20 pazarda derinleşerek daha da büyüyeceğiz. Bu kapsamda yurtdışında katılacağımız fuarları, yapacağımız tanıtım etkinliklerini belirliyoruz. Hedefimiz toplam ciromuz içerisinde ihracatın payını artırmak. İç piyasada ise özellikle su yalıtım pazarında büyümeyi hedefliyoruz. Su yalıtımı binaları suyun zararlı etkilerinden koruyarak güçlü olmasını sağlıyor. Yani depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak doğru bir su yalıtımı çok büyük önem taşıyor. Bu nedenle 2017 yılında su yalıtımı konusundaki bilinci artırmak da en önemli hedeflerimiz arasında bulunuyor”.


Milliyet


Geri Dön