25 / 04 / 2024

Odeabank Ankara'daki ikinci şubesini açtı!

Odeabank Ankara'daki ikinci şubesini açtı!

Geçtiğimiz yıl faaliyet göstermeye başlayan Odeabank, Ankara'da ikinci şubesini açtı. Gaziosmanpaşa Şubesi'nin resmi açılışına , Odeabank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ve Şube Müdürü Hülya Gürdal Uyar katıldı...



Bankacılık sektörünün yeni oyuncusu Odeabank, Ankara'da ikinci şubesini açtı. Bireysel bankacılık hizmeti vermekte olan  Ankara  Gaziosmanpaşa Şubesi'nin resmi açılışı, Odeabank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ve Şube Müdürü Hülya Gürdal Uyar'ın evsahipliğinde, kalabalık bir davetli grubunun katılımı ile yapıldı. Odeabank, Ankara'da Kurumsal ve Ticari Merkez olarak hizmet vermekte olan ilk şubesini Tepe Prime İş Merkezi'nde açmıştı. 15 yıl aradan sonra sıfırdan ticari bankacılık lisansı alarak faaliyetlerine başlayan ve toplamda 17 şubeye sahip Odeabank, yıl sonuna kadar 32 şube ve 1000 çalışana ulaşmayı hedefliyor.

Kiraya verilen meskenler için vergi uyarısı

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Emlak Sektör Kurul Başkanı Salim Taşçı, tapuda "mesken" olarak geçen fakat "büro" olarak kiraya verilen yerlerin satışında emlak vergisinin ödense bile borç çıkabileceğine dikkat Çekti. Yazılı bir açıklama yapan Taşçı, genelde iş yerlerinin olduğu binaların yüzde 80'inin tabuda "mesken" olarak geçtiğini vurgulayarak, emlak vergisinin mesken cinsinden ödendiğini kaydetti. Bu mülkün büro olarak kiraya verilmesi halinde kiradan doğan verginin ödendiğini aktaran Taşçı, vatandaşın, her yıl düzenli olarak emlak vergisini ödese bile işyeri olarak kiraya verilmesi nedeniyle bir vergi borcu çıkabileceğini vurguladı.



Ankara Milliyet

Geri Dön