29 / 03 / 2024

Ödemiş Saraçoğlu Konutları'nda tapu teslim töreni yapıldı!

Ödemiş Saraçoğlu Konutları'nda tapu teslim töreni yapıldı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde CHP'li eski Belediye Başkanı Bekir Keskin döneminde yapımı başlatılan Saraçoğlu Toplu Konutları 3. Etabındaki 99'ar metrekarelik 15 dairenin tapu ve anahtar teslimi törenle yapıldı.



İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde CHP'li eski Belediye Başkanı Bekir Keskin döneminde yapımı başlatılan Saraçoğlu Toplu Konutları 3. Etabındaki 99'ar metrekarelik 15 dairenin tapu ve anahtar teslimi törenle yapıldı.


Ödemiş Nikâh Salonu'nda yapılan tapu teslim törenine, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Belediye Başkan yardımcısı Halil Güler, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, büyük bir mutlulukla, gecikmeli de olsa daire sahiplerinin tapularını dağıtacaklarını belirtip, "Öncelikle tapuları teslim edeceğimiz daire sahiplerinden özür diliyorum. Sizlere verdiğimiz tarihte daireleri teslim etmeyi çok istemiştik. Özellikle de geçen Kurban Bayramı'nda sizlere çifte bayram yaşatmak istemiştik. Ufak tefek eksiklikleri gerek bizim gerekse ilgili firmadan kaynaklanan dolayı bitiremedik. Bu aşamada sizlerde yoruldunuz, bizlerde. Ama er geç bunu tamamlamanın mutluluğu içerisindeydi" dedi.


Kısa bir süre içerisinde  TOKİ  ile birlikte emeklilere yönelik konut yapım işine başlayacaklarını belirten Başkan Badem, "Hükümetimizin son seçimlerde vaat ettiği çok ciddi anlamda ses getiren, cüzi taksitlerle olabilecek, konutlarla ilgili çalışmalar vardı. Peşine düştüğümüz bir Hazine arazisi var. Orayı aldığımızda da o işe başlayacağız" diye konuştu.


Konuşmasını ardından Başkan Badem, eşi Nevin Badem ve Ödemiş Tapu Müdürü Ethem Yalçın ile hak sahiplerine 3 oda 1 salon olan dairelerin tapularını ve anahtarlarını dağıttı. Tapularını alan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı.


Yeni Asır



Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir Ödemiş Belediyesi'ııin kentsel dönüşüm projesi Saraçoğlu Konutları'nda 15 dairenin tapuları törenle hak sahiplerine verildi. Belediye Nikah Sarayı ve Kongre Merkezindeki törene Ödemiş Belediye Başkam Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, Ödemiş Tapu Müdürü Ethem Yalçın katıldı. Gecikmeyle de olsa tapuları vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Mahmut Badem "Kentimizde emeklilere yönelik TOKİ ile konut yapım işine başlayacağız. Sokakta 'Size konut yapacağız' diyenler var. Bu işte muhatap Ödemiş Belediyesi" diyerek, emekli vatandaşları uyardı. 



Sabah Egeli




Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, vatandaşlara toplu konutların tapu ve anahtarlarını teslim ettikleri törende, emeklilere cüzi taksitlerle konut sözü verdi 


İzmir Ödemiş'te, eski CHP'li Belediye Başkanı Bekir Keskin döneminde yapımına başlanan Saraçoğlu Toplu Konutları 3. Etabı'ndaki 99'ar metrekarelik 15 dairenin tapu ve anahtar teslimi törenle yapıldı. Ödemiş Nikâh Salonu'ndaki törende konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, gecikmeli de olsa daire sahiplerinin tapularını dağıtmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Ufak tefek eksiklikleri, gerek kendilerinden gerekse ilgili firmadan kaynaklanan sorunlardan dolayı gideremediklerini kaydeden Badem, "Bu aşamada sizler de yoruldunuz, bizler de. Ama er geç bunu tamamlamanın onurunu yaşıyoruz" diye konuştu. 


'Arazinin peşindeyiz' 

Kısa bir süre içerisinde TOKİ ile birlikte emeklilere yönelik konut yapım işine başlayacaklarını belirten Başkan Badem, "Hükümetimizin son seçimlerde vaat ettiği çok ciddi anlamda ses getiren, cüzi taksitlerle olabilecek, konutlarla ilgili çalışmalar vardı. Peşine düştüğümüz bir Hazine arazisi var. Orayı aldığımızda da o işe başlayacağız" diye konuştu. Konuşmasını ardından Başkan Badem, eşi Nevin Badem ve Ödemiş Tapu Müdürü Ethem Yalçın ile hak sahiplerine 3 oda 1 salon olan dairelerin tapularını ve anahtarlarını dağıttı. Tapularını alan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı. 


Milliyet Ege



Haber Akşam Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan Saraçoğlu Konutları'nın 1. etap, üçüncü kısmında yapımı tamamlanan B bloktaki dairelerin tapuları verildi. 


EMEKLİLERİNYANINDA OLACAĞIZ 

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, "Tapuları vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı, uğurlu olsun. Önümüzdeki günlerde TOKİ ile birlikte konut yapım işine başlayacağız" dedi. Başkan Badem, konut sahiplerine tapularını teslim etti. 



Akşam Ege



Geri Dön