29 / 03 / 2024

Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı!

Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı!

Ödemiş Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte hayata geçireceği Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı.



Ödemiş Belediyesi ilçede Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapılacak olan konutların yer tahsisi için mülk sahipleriyle ilk imzaları atmaya başladı.


Yapılması planlanan konutların 60 bin metrekaresi hazine arazisi, 165 bin 494 metrekaresi ise özel mülke ait olmasından dolayı, mülk sahipleriyle anlaşmalar yapılmaya başlandı.


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem,  TOKİ  işbirliğiyle Ödemiş'te konutlar yapılması için uzun zamandır çalıştıklarını belirterek, "2016'da TOKİ tarafından belirlenen Ahrandı eteklerinin batı kısmındaki alanda jeolojik etüt çalışmaları yapılarak hali hazır haritaları hazırlandı. Toplu konut alanı içinde bulunan 18 mülk sahibiyle görüşmelerimiz sonucunda imzaları atmaya başladık." şeklinde konuştu.


Milliyet 



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ödemiş Belediyesi ilçede TOKİ işbirliği ile yapılacak konutların yer tahsisi için mülk sahipleriyle ilk imzaları attı. Abrandı eteklerinin batı kısmında yer alan 226.494 metrekarelik alanda konut yapılmasına karar verildi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem; "TOKİ işbirliği ile ilçemizde konutlar yapılması için çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. 2016 yılında TOKİ tarafından belirlenen Ahrandı eteklerinin batı kısmındaki alanda jeolojik etüt çalışmaları yapılarak hali hazır haritaları hazırlandı. Toplu konut alanı içinde bulunan 18 mülk sahibiyle görüşmelerimiz sonucunda imzaları atmaya başladık. Yer tahsisinin tamamlanmasından sonra TOKİ tarafından yapılan planlamaya göre konutlar yapılmaya başlanacaktır. Kentimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Ege Telgraf


Geri Dön