25 / 04 / 2024

Odeon Mimarlık, doğaya saygılı projeler üretiyor

Odeon Mimarlık, doğaya saygılı projeler üretiyor

Yaşadığımız mekanlar, usta ellerde yeniden şekilleniyor ve adeta yeni ve farklı yaşam alanlarına dönüşüyor



"Kim ne derse desin, çağımız artık tasarım çağı. Yaşadığımız mekanlar, usta ellerde yeniden şekilleniyor, yaratılıyor, günlük ihtiyaçlarımızın karşılandığı sıradan ihtiyaç merkezleri olmaktan çıkıyor ve adeta yeni ve farklı yaşam alanlarına dönüşüyor."

İnşaat ve mimarlık sektöründeki tüm yenilikleri, dinamizmi müşterileriyle paylaşma heyecanıyla yola çıkan mimar ve mühendis kardeşler Ömer Soy ve Ali Soy, 2004 yılında Odeon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmuşlar. Uzun yıllara dayanan tecrübeleriyle kısa sürede kurumsallaşan şirket, bugün hem yurt içinde hem de yurt dışında çok farklı projelere imza atıyor.

Ofis, ev, villa, işyeri, fabrika, sosyal yapılar, otel, beach club, bar, restaurant, eğitim merkezleri ve fuar standlarına ait mimari, iç mimari, inşaat ve uygulama hizmetlerini başarıyla hayata geçiren firma, işveren memnuniyetinden ödün vermeden çalışıyor.

"Mühendisliğin ve Mimarlığın Hayatınızı Değiştireceği Noktada Biz Varız" Sloganıyla hareket eden Ali Soy ve Ömer Soy, dünya standartlarına uygun, çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli insan gücüyle, doğaya ve insana saygılı projelerde yer alarak faaliyetlerini sürdürüyor,

Var olan mekanlara farklı ve yeni bir kimlik kazandırmak, ya da sadece hayalimizdeki mekanı gerçeğe bire bir taşıyabilmek elbette zor ve sancılı bir süreç. Ancak her aşamada titizlikle çalışan firma, elde edilen sonuçlardan memnun müşterilerle, her projede daha mükemmele ulaşma çabasında,

URLA ZEYTİNALAN'DA SON İKİ VİLLA
Birbirinden farklı projelen hayata geçirmek için çoğunlukla uzun mesailer yapan Ali Soy ve Ömer Soy, bugünlerde farklı bir heyecan ve telaş yaşıyor. İzmir'in incisi, yeni gözdesi Urla Zeytinalan'da yaptıkları villaların artık müşterilerle buluşma zamanı, Doğayla iç içe, yemyeşil bir alanda 6 triplex villadan oluşan projelerinde son iki villa için yoğun görüşmeler sürüyor.

Villalarda kullanılan malzemelerin tümü dünyanın önde gelen markaları. Mekanlardaki tüm mobilya ve zeminler ise masif ve lake. Evlerin ısıtma ve soğutma sistemleri hava kaynaklı ısı pompası ile çözümlenmiş. Fransa'dan getirilen şömineler farklı dizaynı ile göz dolduruyor.

Eğer siz de farklı ve etkin bir mekan arayışındaysanız bu evlere bakmadan geçmeyin deriz.

MİMARLIK HİZMETLERİ
Fikir Projesi, Uygulama Projesi, İç Mekan Tasarımları, Dış Mekan Tasarımları, Peyzaj Projesi, Teknik Şartnameler, İhale Dosyası Hazırlama, Fizibilite Çalışmaları, Kontrollük Hizmetleri, Proje Yönetimi, Şantiye Yönetimi.

FUAR VE STAND HİZMETLERİ
Katılımcı Firmalara Yönelik Özel Stand Dekorasyonları, Fuarcılık Kuruluşlarına Yönelik Standart Stand Hizmetleri, Promosyon Amaçlı Ürün Teşhir Standları, Tüm Sahne Ve Ses Sistemleri, Görsel Materyal Temini.
Capital İzmir


Geri Dön