26 / 04 / 2024

Odunpazarı Belediyesi TOKİ’deki 26 dairesini satışa çıkarıyor!

Odunpazarı Belediyesi TOKİ’deki 26 dairesini satışa çıkarıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Karapınar Mahallesi’nde yaptığı konutlardan kendi mülküne ait 26 adet konutu açık ihale usulü ile satışa çıkarıyor. İşte ayrıntılar...



Odunpazarı Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Karapınar Mahallesi’nde yaptığı konutlardan kendi mülküne ait 26 adet konutu açık ihale usulü ile satışa çıkarıyor.


yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak ihale, 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 10:00 - 12:00 saatleri arasında yapılacak ihaleye katılacak kişilerin, şartlar ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirilmesinde uygulanacak kriterleri sağlaması gerekiyor. Yetkililer, vatandaşların, ihale dokümanlarını Odunpazarı Belediyesi Kamulaştırma bürosundan ücretsiz olarak görebileceklerini ve 50 Türk Lirası karşılığında dokümanları satın alabileceklerini belirtti.


Yetkililer, ayrıca ihaleye katılacak kişilerin geçici teminat bedelinin nakit olarak Odunpazarı Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yatırılması gerektiğini ifade etti. Odunpazarı Belediyesi mülkiyetine kayıtlı aşağıda belirtilen arsalar 2 bin 886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi gereğince Açık Teklif İhale Usulü ile aşağıda belirtilen tarih ve saatte, aşağıda belirtilen muhammen bedel üzerinden satışı yapılacaktır.



Hürriyet Yerel





Geri Dön