26 / 04 / 2024

Odunpazarı Belediyesi'nden kar için kriz masası!

Odunpazarı Belediyesi'nden kar için kriz masası!

Odunpazarı Belediyesi, son günlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kurduğu kriz masası ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor...



Odunpazarı Belediyesi, son günlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kurduğu kriz masası ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulan kriz masasında Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri görev yapıyor. Kriz masasına bağlı Odunpazarı Karla Mücadele Ekibi, belediye sınırları içerisinde bulunan tüm mahalleleri 9 bölgede eşleştirerek bu bölgelerin her birinde eş zamanlı çalışma gerçekleştiriyor. Belirlenen bölgelere tüm ekiplerini seferber eden Odunpazarı Belediyesi, bünyesine kazandırdığı modern ve teknolojik araçlar ile girilemeyen yerlere girip vatandaşların yaşadığı olumsuzlukların önüne geçiyor. Odunpazarı Karla Mücadele Ekibi çalışma gerçekleştirdiği bölgelerde Bekoloder, miniloder, bobcat, Greyder, loder araçlar ile hem tuzlama hem de kar küreme çalışmaları gerçekleştiriyor. Gün boyunca çalışmaların süreceğini bildiren kriz masası yetkilileri, yaşanan olumsuzlukların önüne geçeceklerini belirtti.


Milliyet


Geri Dön