18 / 04 / 2024

Ofton 2016'da turizm ve gayrimenkul yatırımları yapacak!

Ofton 2016'da turizm ve gayrimenkul yatırımları yapacak!

Ofton İnşaat tarafından şirketin eş başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail H. Altun tarafından yapılan açıklamalarda "2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörümüz, siyasi ve ekonomik istikrann da ışığında özlenen seviyelere gelecektir" denildi.



Ofton İnşaat tarafından şirketin eş başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail H. Altun tarafından yapılan açıklamalarda "2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörümüz, siyasi ve ekonomik istikrann da ışığında özlenen seviyelere gelecektir" denildi. Sektörün büyümesi için yurt içi satışlara ek olarak yabancılara satışlar için uygun ortamın oluşturulması gerektiğine vurgu yapan Yusuf Şimşek "Sektörümüz adına bir diğer önemli konu da istihdam. Günümüz ekonomisinin gelişim faktörlerinden biri olan istihdama katkı, gayrimenkul sektörünün göz ardı edemeyeceği bir konudur. 2015 yılma hem turizm hem de gayrimenkul sektörlerinde hızlı bir şekilde adım attıktan sonra 2016 yılında da her iki sektörde yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi. 


Star İnşaat Dekorasyon



Haber Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki'nde şu şekilde yer aldı;


Ofton İnşaat 2015 yılının başında İstanbul Koşuyolu’ndaki Elysium Elit Koşuyolu projesini satışa sundu. Elysium Elit Koşuyolu’nun, toplam 10 dönüm arazi üzerinde biri lüks konut ve diğeri de rezidanslardan oluşan iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava çarşısından oluşacağını belirten Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, “Lüks konutların bulunduğu ve geniş ailelerin oturmasına imkân tanıyacak olan A Blok’ta, 3.5+1 ve 4.5+1 tipte toplam 54 dairenin yer aldığı 14 kat bulunacak. Dairelerin büyüklükleri 198 ile 254 metrekare arasında değişiyor” dedi.


Rezidansların yer aldığı ve 6 kattan oluşan B Blok’ta ise home ofis yetkilendirmesi de bulunan 1+1 ve 2+1 konseptte toplam 32 daire bulunacağını belirten Şimşek, “B Blok’ta ise alanları 182- 187 metrekare aralığında değişen teraslı iki dubleks daire yer alacak. Akıllı ev teknolojisinin kullanılacağı projede, parmak izine duyarlı kapı kilit sistemlerinden salon içi ses sistemi alt yapısına, mobil uygulama ile ev içinde tüm sistemlere uzaktan erişimden dijital concierge hizmetlerine, uzaktan kontrollü kapı yönetim sisteminden çelik kapı girişi alarm sistemine kadar birçok teknolojik farklılık bulunacak” ifadelerini kullandı.


Elysium Elit Koşuyolu’nun ardından Şişli’de inşa ettikleri Elysium Art Şişli projelerini satışa çıkardıklarını söyleyen Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail H. Altun “Şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa edilen proje, 26 katlı tek bir blok olarak 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor” diye konuştu.


Kandilli’de az katlı yapılarda yaşamayı isteyenler için Elysium Serenity Kandilli projesine başladıklarını belirten İsmail Hakkı Altun, 3 blok ve 75 daire inşa edeceklerini söyledi. Elysium Soul Beyoğlu’nda ise Aralık ayında satışlarına başladıklarına değinen Altun “80-90 milyon TL yatırımla modüler mimari tekniği çerçevesinde inşa edilen Elysium Soul Beyoğlu’nda 225 bağımsız birim yer alacak” dedi. Bodrum’da da şehrin merkezinde Elysium Miramar Bodrum’u hayata geçireceklerini belirten Yusuf Şimşek ise 12 ay kullanılacak yaşam alanları inşa ettiklerini dile getirdi.


Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki



Geri Dön