26 / 04 / 2024

Öğrencilere ilaç gibi gelecek! Her ay ödeniyor, işte başvuru şartları

Öğrencilere ilaç gibi gelecek! Her ay ödeniyor, işte başvuru şartları

Binlerce öğrenciyi ilgilendiren haber Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden geldi. Buna göre öğrencilere, eğitim hayatlarında destek olmak için 5.250 TL verilecek. Ödemeler her ay olacak. İşte şartlar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten (SED) yararlanan ihtiyaç sahibi ailelerin hesaplarına kasım ayında 356 milyon 906 bin 974 lira ödendiğini duyurdu.

ÖĞRENCİLERİ RAHATLATACAK HABER
Öğrencilere, eğitim hayatlarında destek olmak amacıyla çeşitli kurumlardan burs ya da kredi ödemeleri veriliyor. Öğrencileri bir nebze olsun rahatlatacak haber geldi. Binlerce öğrenciye, eğitim hayatlarında destek olmak için 5.250 TL ödeniyor. Ödemeler her ay olacak. Ödeme alabilmek için başvuru yapılması gerekmekte. Başvuruda ise süre sınırı bulunmakta. İşte tüm ayrıntılar...

Binlerce öğrenci KYK başvurularının sonuçlarını beklerken, vakıf burs başvuruları da başladı. Bilindiği üzere KYK başvuruları 17 Kasım'da sona ermişti.

5.250 TL VERİLECEK
30 Kasım'a kadar yapılacak olan VGM (Vakıflar Genel Müdürlüğü) burs başvuruları başladı. Burs başvuruları, VGM'nin internet adresi üzerinden alınacak.

Başvuru formunda doldurulan bilgiler değerlendirmede dikkate alınacak. Başvuru formunda yazan bilgilerin doğruluğu tespit edilemezse, o başvuru iptal edilecek. Başvuru yaparken girilen bilgiler, başvuru süreci sona erene kadar güncellenebilecek.

ÖDEMELER HER AY YAPILACAK
Başvurusu değerlendirilen adaylardan Bölge Müdürlükleri tarafından ek belgeler talep edilebilir. Bu nedenle başvuruda verilen iletişim bilgilerinin kesinlikle doğru olması gerekmektedir.

Önlisans ve lisans öğrencilerine, 'Yükseköğrenim Bursu' adı altında toplamda 5.250 TL ödenecek. Ödemeler her ay 650 TL olarak yapılacak ve karşılıksız olacak.

İşte diğer destek ödemeleri: 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön