19 / 04 / 2024

Okan Üniversitesi Miami’de kampüs açtı!

Okan Üniversitesi Miami’de kampüs açtı!

Okan Üniversitesi, Miami’de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, hem Türkiye’den, hem de farklı dünya ülkelerinden öğrencilere eğitim alternatifleri sunacak.



1999’da 85 öğrencisiyle çıktığı yolda bugün 18 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, 15 fakülte, yüksekokul ve enstitülerinde 150’yi aşkın önlisans, lisans ve lisansüstü programıyla eğitim hayatını sürdürüyor . ABD’nin Florida eyaletine bağlı Miami şehrinde hazırlık çalışmaları bir yıldır devam eden Okan International University, Amerikan yasalarına uygun şekilde geçtiğimiz günlerde kuruldu. Ekonomi, turizm ve eğlence gibi farklı alanlarda sadece ABD’nin değil tüm dünyanın gözde şehirlerinden birisi olan Miami’de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen kurum,  hem Okan Üniversitesi öğrencileri hem de ABD’de yükseköğrenim görmek isteyen tüm dünyadan gençler için kapılarını açıyor. Okan International University, ileri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyen Türk öğrencilere, üniversite eğitiminin bir bölümünü veya tamamını ABD’de gerçekleştirme fırsatını sunuyor.  

 

Hazırlık sınıfını Miami’de okuma imkanı


2015-2016  akademik yılından itibaren Okan Üniversitesi’nin ücretli bölümlerine yerleşen öğrenciler, İngilizce dil hazırlık sınıfını isterlerse Okan International University’de ek bir eğitim ücreti ödemeden okuyabilecekler. Ayrıca her sınıftan dileyen öğrenciler, Miami Kampusu’nda, Haziran 2015’te açılacak ‘İngilizce Yaz Programı’ ile ‘ESL Sertifikası’ alabilecekler. Önümüzdeki akademik yılda işletme, turizm yönetimi ve sağlık yönetimi alanlarında lisans ve yüksek lisans programlarıyla eğitime başlayacak olan üniversitede örgün eğitimin yanı sıra uzaktan eğitim programları da yürütülecek. 


Hürriyet


Geri Dön