26 / 04 / 2024

Okula hazırlık kampanyası! O bilgisayarlarda yüzde 15 indirim

Okula hazırlık kampanyası! O bilgisayarlarda yüzde 15 indirim

Bilgisayar markası Monster Notebook'tan okulların açılmasına yönelik yeni bir kampanya geldi. Buna göre ürünlerinde yüzde 15 indirim var. 



Okulların açılma döneminin yaklaşmasıyla birlikte teknoloji firmalarında okula dönüş kampanyaları başlamış durumda. Yerli notebook üreticisi Monster Notebook, Okula Dönüş kampanyası başlattığını duyuruyor. Kampanya 18 Eylül’e kadar devam edeceği öğrenildi. 

Kampanya dönemi boyunca çeşitli dizüstü bilgisayarlarda 1.500 TL’ye varan indirim uygulanacaktır.  Örneğin Intel Core i7-11800H işlemcili ve RTX3060 ekran kartlı Tulpar T7 V20.4 modelinde 1.500 TL indirim yapılacak. Intel Core i5-11400H işlemcili ve RTX3050 Ti ekran kartlı Abra A5 V17.2 modelinde 1.000 TL indirim uygulanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön