26 / 04 / 2024

Ömer Bayram İnşaat'tan Adana'da 2 yeni proje!

Ömer Bayram İnşaat'tan Adana'da 2 yeni proje!

Daima yenilikçi ve yaratı çözümler üreten Adana'nın köklü inşaat firmalarından Ömer Bayram İnşaat çok kısa bir zaman içerisinde Ömer Bayram Plus ve Aycan Sitesi'nin temellerini atacak.



Adana'nın köklü inşaat firmalarından Ömer Bayram İnşaat Adana'ya değer katacak projeler yapmaya devanı ediyor. Yakın zamanda Toros mahallesinde 2+1 dairelerden oluşan Gönül Çelik Apartmanı ve Mahfesığmaz Mahallesi Damar Arıkoglu Bulvarı üzerinde 3+1 dairelerden oluşan Önder Apartmanı'nın temellerini atan Ömer Bayram İnşaat Ömer Bayram Plus ve Aycan Sitesi'nin temellerini atmaya hazırlanıyor. 


'AYRICALIKLI BİR YAPI OLACAK' 

Devam eden projelerinin yanında çok kısa bir sure önce Gönül Çelik ve Önder apartmanlarının inşaatlarının başladığım söyleyen Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan, "Ömer Bayram Plus ve Ayçan Sitesi'nin inşaatlarına da yakında başlayacağız.  Adana  Anadolu Lisesi'ne yakın bir konumda yapacağız. Ömer Bayram Plus. 5+ 1 dairelerden oluşan, 1'inci sınıf malzemelerin kullanıldığı ayrıcalıklı bir yapı olacak. En üst seviyede yapacağımız projemiz Adana konut sektörün de farklı bu yerde olacak" dedi. 


'HER ZEVK VE BÜTÇEYE UYGUN' 

Erdoğan, Mithatpaşa Mahallesi'nde metro durağına ve caddeye yakın konumda yapacakları 2+1 dairelerden oluşan Ayçan Sitesi'nin her zevk ve bütçeye uygun 88 konuttan oluşacağını belirtti. Ömer Bayram İnşaat'ın prensiplerinden odun verilmeden yapılacak olan Ayçan Sitesi'nin ailelere mutlu ve huzurlu bir yaşamın kapısını aralayacağını ifade etti. 


www.omerbayram.com/


Hürriyet Çukurova-GAP


Geri Dön