26 / 04 / 2024

Önay Garden Residence'ta 80 bin TL'ye!

Önay Garden Residence'ta 80 bin TL'ye!

Önay Garden Residence, kat bahçeli daireleri ve terasında havuzuyla Beylikdüzü'nün yeni simgesi olmayı hedefliyor



1+1 dairelerin peşin fiyatı 80 bin TL'den, 2+l'lerisel 25 bin TL'den başladığı 15 katlı Onay Garden Residence, kat bahçeli daireleri ve terasında havuzuyla Beylikdüzü'nün yeni simgesi olmayı hedefliyor. Onay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akdaş, bu yeni projede sakinlerin 2030 yılı beklentilerini şimdiden karşılamayı amaçladıklarım söylüyor.

Önay Grup'un Esenbahçe Konutları'nın ardından uygulamaya koyduğu Önay Garden Residence, farklı mimarisi, kat bahçeli daireleri ve terasında havuzuyla Beylikdüzü'nün yeni simgesi olmayı hedefliyor. 373 konut ve 12 mağazadan oluşan projede, 2030 yılı beklentilerini şimdiden karşılamayı amaçladıklarım söyleyen Önay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akdaş, "Projede, aidatlar 100 TL'den başlayacak. Metrobüse servis konacak ve sakinler yanlızhk çekmekten kurtulacak" dedi.

3.700 metrekare arsa üzerinde inşa edilen, toplam 42.500 metrekare kullanım alanı bulunan Önay Garden Residence, sakinlerine "Ev ortamında otel konforu" sunmayı amaçlıyor. Projenin terasında bulunan aktivite katında, sadece rezidans sahiplerinin yararlanabileceği özel bir yarı olimpik yüzme havuzu yer alacak. Bu aktivite katında aynca fitness salonu, squash alanı, kafeterya ve kafeterya terası, güneşlenme alam, bilardo ve masa tenisi, sauna ve masaj salonu, buhar odası ve Türk hamamı da yer alacak.

Farklı metrekarelerden oluşan daire tiplerinin bulunduğu Önay Garden Residence, katta bahçeli daireleriyle dikkat çekiyor. Bu da, Önay Garden Residence'da 15'nci katta oturanların dahi birinci katta oturanlar gibi bahçe keyfi yapabilmelerine imkan tanıyacak. Özel güvenliğinin yanı sıra akıllı ev sistemiy] de donatılacak olan Önay Garden, C-30 beton teknolc kullanılarak konvansiyonel kalıp sistemiyle inşa ediliy İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri olan 2 bin nüfuslu Beylikdüzü'nde uygulamaya konulan proj< 1+1 dairelerin peşin fiyatı i TL'den, 2+1'ler ise 125 bin1 başlıyor. 15 katlı Önay Gar Residence'ta her katta 25 d bulunuyor. Toplam 373 koı yer aldığı projede anahtar teslimleri ise 2012 yılının n ayında gerçekleştirilecek. ] dairelerin tamamının satılı Önay Garden Residence'da stüdyo daireler, 32-39 metr 1+1'ler 50-77 metrekare, 2+ de 82-150 metrekare olarak tasarlandı. Proje kapsamın aynca 12 de mağaza yer alıyor.
Hürriyet


Geri Dön