18 / 04 / 2024

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.



Büyüklükleri 108 ile 256 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+1’e uzanan konut seçeneklerinin yer aldığı One Tower projesi hemen teslim ve hemen tapu imkanı ile ön plana çıkıyor. Bankasız ve kefilsiz konut sahibi yapan projede ayrıca kişiye özel hazırlanmış ödeme planları da bulunuyor.

Oran One Tower projesinde konut fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim, vadeli alımlarda ise peşinat sonrası, 40 ay vade ve 1 yıl ödeme erteleme imkanı sunuluyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, One Tower  Ankara  projesinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları, çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunuyor.

One Tower AVM yeme içme, giyim, kozmetik, kitabevi, tekstil, oyuncak, eğlence, kişisel bakım, aksesuar, ev tekstili, züccaciye ve diğer birçok mağazasıyla ziyaretçilerine seçkin bir alışveriş keyfi imkanı sunuyor.

Web: http://onetower.com.tr/


Geri Dön