18 / 04 / 2024

ONS İncek Residence brunch düzenledi!

ONS İncek Residence brunch düzenledi!

Ankara’nın konfor anlayışını değiştiren ONS İncek Residence, muhteşem mimarisi ile hazırlanan satış ofisindeki brunch daveti ile Ankaralıları bir araya getirdi. Misafirler örnek daireyi gezdikten sonra projeyle yakından ilgilendiler.




Ankara'nın solo yaşam ihtiyaçlarına akıllı çözümler sunan ONS İncek Residence, düzenlediği brunch davetinde Türkiye'de ilk defa sesli komut sistemi ile Ankaralıları buluşturdu. 

ONS İncek Residence, satış ofisindeki brunch daveti ile Ankaralıları bir araya getirdi. Oldukça renkli geçen davette, misafirler örnek daireyi gezdikten sonra projeyle yakından ilgilendiler. Akıllı ev teknolojisinin yüksek standartta kullanıldığı ONS İncek'te, bruncha katılan davetliler ilk defa sesli komut sistemi ile tanıştı. 

Satış ofisini gezen misafirler, kişiye özel geliştirilen sesli komut sistem uygulaması ile örnek dairelerde akıllı ev teknolojisini deneyimleme fırsatı buldular. İsteğe bağlı olarak örnek daire aydınlatması, perde sistemi ve konsiyer hizmetlerinin tamamını kendi sesleriyle verdikleri komutlar ile yönlendirerek, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler. 


Milliyet Ankara


Geri Dön