27 / 04 / 2024

Optimum Outlet 10. yılını kutluyor!

Optimum Outlet 10. yılını kutluyor!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kutlanacak 10. yıl dönümü kapsamında pop müziğin sevilen ismi Gülşen ve ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, 29 Ekim Çarşamba günü Optimum Outlet buz pistinde saat 15.00'de sahne alacak.




Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk Alışveriş Merkezi projesi olarak 29 Ekim 2004'te açılan Optimum Outlet, 10. yılını geride bıraktı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kutlanacak 10. yıl dönümü kapsamında pop müziğin sevilen ismi Gülşen ve ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, 29 Ekim Çarşamba günü Optimum Outlet buz pistinde saat 15.00'de sahne alacak. Gülşen, en sevilen parçalarını canlı olarak söyleyeceği konserde, hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. 

Gün boyunca Karnaval Korteji ile tam bir bayram havasının yaşanacağı  Ankara  Optimum'da, çocukların sevgilisi maskotlar da miniklerin neşeli bir gün geçirmelerini sağlayacak. 

Yıl dönümü kutlamaları; gün boyunca özel indirimler, ikramlar, hediyeler, müzikli gösteriler ve 10. yıla özel 1 Mercedes C180 ve 9 Samsung ürünleri hediye kampanyası ile renklenecek. Ankara Optimum'un 10. yaşına özel olarak tüm ziyaretçiler için hazırlanacak olan 10 katlı pastayı da sevilen sanatçı Gülşen kesecek. 



Milliyet Ankara


Geri Dön