19 / 04 / 2024

Oral Et, fabrika satış mağazasını Erzurum'da hizmete açtı!

Oral Et, fabrika satış mağazasını Erzurum'da hizmete açtı!

Açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları ve davetliler katıldı.



Törende konuşan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, şehir olarak marka yaratmak zorunda olduğumuzu söyledi. Erzurum’un en büyük eksiğinin kendine ait markalarının olmadığına dikkat çeken Vali Altıparmak, “Burası hayvancılığın merkezi, mandıracılığı da ön plana çıkarmamız lazım. Kendimize ait markaların oluşması gerekiyor. Oral et bu işin öncülüğünü üstlendi. Görüyoruz, yalnızca Erzurum’da değil şehir dışında da faaliyet göstermeye başladı. Bunları yaparken ailenin öz sermayesini kullanarak yaptı. Bu çok büyük bir başarıdır, tebrik ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ise amaçlarının şehre ciddi bir marka oluşturmak olduğunu ifade ederek, “Türkiye’de şubeler kurmak istiyoruz. İlk şubemizi İstanbul’a açtık. Şimdide fabrika satış mağazamızı hizmete sunduk. Tüm hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile buraya gelerek ürünlerimizden alabilirler. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol ve vatandaşlar fabrika satış mağazasındaki ürünleri inceledi. Bu arada dışarıda kurulan mangal stantlarında davetlilere sucuk ekmek ikram edildi.


Hürriyet Yerel


Geri Dön