20 / 04 / 2024

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.



Ordu Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin istihdama ve şehrin nefes almasına büyük katkı sağlaması planlanıyor.


22 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa edilecek sanayi sitesinin 7 milyon 153 bin TL'ye mal olması bekleniyor. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşacak.


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılacak olan sanayi sitesi ile şehrin içerisinde apartmanların altında kalan birçok işletmenin sanayi sitesine taşınacağını söyledi. 


Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekintaş, “26 dönümlük bir arazi üzerine ulaşımı kolay olan bir sanayi sitesi inşa ediyoruz. Toplamda 56 yeni işyeri inşa edilecek site içerisinde 6 mevut iş yeri ile toplam 62 sanayi dükkanı yer alacak. Yapılan bu hizmet ile şehir merkezinde bulunan ve 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz vermiş olduğumuz ev altındaki tüm imalathaneleri şehir içerisinden çıkararak inşa edeceğimiz bu modern alanlara yerleştireceğiz. Biz yerel yöneticiler olarak milletin neyi beklediğini hangi öncelikleri beklediğini görerek yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bu çerçevede inşa ettiğimiz alan geniş bir alanı kapsarken çalışan sayısının çok fazla olabileceği ve sosyal donatıları bir alan inşa ediliyor. İnşallah 11 ay süre verilen alanı 7 ayda bitirmeyi planlıyoruz. Temelini attığımız sanayi sitesinin Altınordu’ya ve Altınordululara hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.




Milliyet


Geri Dön