26 / 04 / 2024

Organik ev tekstili Muji'de

Organik ev tekstili Muji'de

Organik malzemeden üretilen sade tasarımlı Muji ev tekstil ürünleri ile doğallığın konforunu yaşayacaksınız.



Muji, evinde karmaşıklık yerine basitliği, gösteriş karşısında doğallığı, sadelik ve rahatlığı bir arada yaşamak isteyenlere, geri dönüştürülebilen malzemeden üretilmiş kaliteli ev tekstil ürünleri sunuyor. Tarım ilaçları ve sentetik gübreler kullanılmadan tamamen organik pamuktan üretilen cilt dostu kumaşların ve atık ipliklerin geri dönüşümünden kazanılan nevresimler, yüksek teknoloji ile dokunan ve yumuşaklığı ile bulutların üstünde yatılıyor hissi veren çarşaflar, ortopedik yastıklar ve teninizi pamuk gibi saran doğal renkli havlu bornoz takımları Muji mağazalarında yerini alıyor.

Müşterilerinin olduğu kadar tedarikçisinin de haklarına saygılı davranan Muji, çevre dostu ev tekstil ürünlerinin hammaddelerini üçüncü dünya ülkelerinin küçük ölçekli pamuk çiftçisinden, adil ticaret yapıldığını ispatlayan bir sertifika kapsamında satın alıyor.

Çevreyi, sağlığını ve konforunu önemseyen bilinçli tüketiciler için, sağlıkla konforu birleştiren ev tekstil ürünleri Muji raflarında alıcılarını bekliyor.

Sabah

Geri Dön