26 / 04 / 2024

Orhan Aydın: En uygun yatırım koşulları için sanayicinin yanındayız!

Orhan Aydın: En uygun yatırım koşulları için sanayicinin yanındayız!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...



OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi.

 

Yatırımcının yanındayız  Ankara  Sanayi Odası (ASO) 2. Ve 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, en uygun yatırım koşullarının oluşturulması amacıyla hareket ettiklerini ve imkanlar ölçüsünde sanayicilerin yanında yer aldıklarını söyledi. Ardıç, "Toplam 618 hektar bölge sahasında; 400 hektar sanayi parseli, 57 hektar ağaçlandırma sahası, 39 hektar sağlık koruma bandı, atıksu arıtma tesisi kurulması amacıyla 6,4 hektar, diğer sosyal tesisler ve teknik alanlar için de 115,6 hektar ayrıldı" dedi. 


Ardıç, şöyle konuştu: "Bölgemizin tüm altyapı yatırımları tamamlanmıştır. ASO 2. ve 3. OSB gerek parsel büyüklükleri gerekse katılımcılarımızın yatırım alan ve ölçekleri itibariyle, sektörlerinin önde gelen kuruluşlarının bir kısmı yatırımlarım tamamlayarak üretime geçmiş, bir kısmı inşaat sürecinde iken bir kısmı da projelerinin onaylanmasını takiben inşaatına başlayacaktır." 


Hürriyet


Geri Dön