20 / 04 / 2024

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa Orhangazi'de yapılan 292 adet konut, cami ve ticaret merkezinden oluşan  TOKİ  4. Etap Konut Projesi’nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Milliyet'te yer alan habere göre; vatandaşlar yeni evlerine yerleşecekleri günü bekliyor. 

İnşasına 2019 yılı sonlarında başlanan 292 adet konuttan oluşan TOKİ 4. Etap Projesi’nde çalışmalar sona erdi. Alt yapı, doğalgaz, konut içi yol ve peyzaj çalışmalarının da tamamlandığı TOKİ’de, inşaatın yüklenici firması tarafından Emlak Konut’a teslimi gerçekleşti. 

 Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

KABULLER TAMAM 

2+1 ve 3+1 tipi toplam 292 konut ile cami ve ticaret merkezinin kesin kabulü yapıldı. Konutların teslimi için tüm pürüzler giderildi. Konutların hak sahipleri ise anahtarları teslim almayı bekliyor.

ŞUBAT SONUNU BULABİLİR 

Diğer yandan kabulü yapılan konutların hak sahiplerine teslimi için ise TOKİ’den açıklama bekleniyor. Firma yetkilileri Orhangazi Belediyesi’nin devreye girmesi ile konutların teslim sürecinin hızlandırılabileceğini belirtirken, daha önce yapılan açıklamada konut teslimlerinin Şubat ayı sonunu bulabileceğini dile getirmişti.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!


Geri Dön