19 / 04 / 2024

Orlando Bloom ve Miranda Kerr 1 milyon dolarlık loft aldı!

Orlando Bloom ve Miranda Kerr 1 milyon dolarlık loft aldı!

Orlando Bloom, eşi Miranda Kerr ile birlikte yaşamaları için New York'ta 1 milyon dolarlık loft aldı. Genç karı-kocanın bir oda bir salonlu daireleri Manhattan'daki en ünlü apartmanlardan birinde bulunuyor. çiftin dairesinin dekorasyonunu Jade Jagger üstl



Orlando Bloom, eşi Miranda Kerr ile birlikte yaşamaları için New York'ta 1 milyon dolarlık loft aldı. Genç karı-kocanın bir oda bir salonlu daireleri Manhattan'daki en ünlü apartmanlardan birinde bulunuyor. çiftin dairesinin dekorasyonunu Jade Jagger üstlendi.

Ocak ayında bebeklerini kucaklarına olacak olan çift, yatak odaklarının romantik bir tarza sahip olmasını istedi.

çift,odadan modern bir kapıyla ayrılan bir banyoya sahip. Banyonun bölmeleriyse cam duvarlarla birbirlerinden ayrılıyor ve odanın modern bir havaya sahip olmasını sağlıyor.
Sabah

Basında yer alan diğer haberler:

˜SÜPER çİFTİN" ROMANTİK DAİRESİ

Miranda Kerr ve Orlando Bloom"un Manhattan"daki milyon dolarlık dairesi, süpermodelle aktör eşinin her şeyden ˜kaçış yolu"

Ocak ayında doğacak bebeklerinin heyacanı içindeki aktörle eşinin hemen hemen dünyanın her yerinde evi var. Ancak New York"taki bir odadan oluşan apartman dairelerinin yeri ayrı. Üç yıllık ilişkilerinin tanığı olan bu daire Bloom"a göre, œCumartesi akşamları yemek pişirilen ve harika vakit geçirilen bir yer.  

Dairenin mimarı, Rolling Stones grubunun solisti Mick    Jagger"ın kızı Jade. çatı katı,  2006"da Victoria Secret meleği Miranda Kerr tarafından 1.1 milyon dolara satın alındı. Daire, ˜pod" şeklinde dizayn edilmiş. Pod, yat dekorlarının evler için formüle edilmiş haline deniyor.
Milliyet Cadde


Geri Dön