04 / 05 / 2024

Orman Bakanlığı 3 büyüklere trilyonluk arazi veriyor!

Orman Bakanlığı 3 büyüklere trilyonluk arazi veriyor!

Orman Bakanlığı 3. köprü güzergahından G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'a trilyonluk arazi veriyor. Başkan Adnan Polat'ın, 'Yine Rivalar alacağız' sözleriyle neyi kastettiği ortaya çıktı



Kulüpler düşük bir ücret karşılığı 2B arazilerinden önemli bir hisse alacak.

G.SARAY Başkanı Adnan Polat'ın,Yüksek Divan Kurulu toplantısında, 'Riva için 11 teklif var. Bunları 3'e düşürüp, en iyi teklifi verenle anlaşacağız. Ancak Riva'yı değerlendirdikten sonra kulübe yeni Riva'lar kazandırmalıyız. Bunun için Orman Bakanlığı'yla görüşmelerimiz sürüyor.  2B yasasının çıkmasını bekliyoruz' sözlerinin sırrını AKŞAM çözdü.

BİR TAŞLA 2 KUŞ VURUYOR

3.KÖPRÜ güzergahında bulunan Riva arazisini çok yüklü bir paraya elden çıkartacak olan G.Saray, Çatalca bölgesinden yeni bir arazi istiyor. Sadece G.Saray değil, bu bölgeden Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da önemli gayrimenkullar verilmesi hükümetin gündeminde. Yeni araziler de 3. köprü güzergahında olacak.

TİCARİ AMAÇLI OLACAK

BÜYÜKLERE verilecek bu arazilerin sportif amaçtan daha çok ticari amaçlı olacağı da belirtiliyor. Düşük bir ücrete satın alınacak bu araziler, kulüp tüzel kişiliğinin üzerine kayıtlı olacak.

Kuzeyden geçecek

İstanbul'a yapılacak 3. köprü Kuzey Marmara'dan geçecek. G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'a da Çatalca ve Çerkezköy bölgesinden yatırımlar için yeni araziler verilecek.
Akşam/KENAN KARCI


Geri Dön