20 / 04 / 2024

Ortaca Devlet Hastanesi açıldı!

Ortaca Devlet Hastanesi açıldı!

Ortaca’da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Devlet Hastanesi yeni binası hizmet vermeye başladı.



Sağlık Bakanlığınca, Gölbaşı Mahallesinde, TOKİ’ye yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesi binasında hasta kabulüne başlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan yeni binada incelemeler yaptı.  

İl Sağlık Müdürü Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada; “Ortaca Devlet Hastanemizin yeni binası 16 Temmuz 2018’den itibaren hizmet vermeye başladı. Taşıma işlemlerimiz tamamlandı. Bölgemize, insanlarımıza, devletimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemize, hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum.” diye açıklama yaptı.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, ortopedi ve travmatoloji, genel cerrahi, kulak burun boğaz, fizik tedavi ve rehabilitasyon, üroloji gibi toplam 14 poliklinik ile hizmet veren Devlet Hastanesinde 3 adet sancı doğum lohusa odası ve her katta 1 tane olmak üzere 4 adet özel oda yer alıyor. 


Geri Dön