24 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..



İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak. 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, alternatif turizm de denilen 'helal turizm' konsepüne uygun olacak. 15 yü önce İzmit'te açüğı Özgür Otel'le turizme adım atmış olan Ortadoğu Grup'un Antalya'daki yatırımının bahçesinde, M.Ö. 2000 yılından kalma bir de zeytinyağı fabrikası bulunuyor. 


Hafriyat sırasında ortaya çıkan ve koruma altına alman fabrika da Türk turizmine kazandırıldı. 5 yıldızlı Wome Deluxe Otel'in her şey dâhil konseptinde hizmet vereceğini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkam Mehmet Gür, tesisin alkolsüz konseptte hizmet vereceğini söyledi. Gür, "Otelde 10 tane açık-kapalı havuz ve 7 bin metrekare spa alanı olacak. 


Her türlü toplantı, düğün ve kongre turizmine uygun olacak otelimiz, Alanya Avsallar'da İncekum Tabiat Parkı'nın içinde inşa edildi. Tesis, Avsallar'a 3 dakika, Alanya'ya 25 dakika uzaklıkta" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön