26 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul Evleri'nde ilk etap teslimleri 2016'da!

Oryapark İstanbul Evleri'nde ilk etap teslimleri 2016'da!

ORYATAŞ'm İstanbul Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde inşa edeceği Oryapark İstanbul'da 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otel yer alacak..



Ümraniye'de SATIŞLAR BAŞLADI 


ORYATAŞ'm İstanbul Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde inşa edeceği Oryapark İstanbul'da 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otel yer alacak. İlk etabı 2016'da tamamlanacak projede ön satışlar başladı. Projedeki 36 katlı kulede 526 daire bulunacak. Dairelerin metrekare satış fiyatı ise 5 bin 200 liradan başlıyor. Proje içinde önemli bir yere sahip olan 27 katlı ofis kulesi, 5 yıldızlı Crovra Plaza'nın yanında 25 ofis katı, lobi ve restoran alanından oluşuyor. 


İçerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çocuk kulübü, parti odaları, yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlar bulunan projede yaşamın başlayacağı ilk dört ay boyunca da sakinlerden aidat alınmayacak. 


Orya taş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaya enerji tasarrufu sağlamak amacıyla uygun dış cephe sistemleri ve ileri teknolojiye sahip ürünler kullanıldığım söyledi. 


Hürriyet


Geri Dön