18 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul'da sıfır faizli kampanya atağı!

Oryapark İstanbul'da sıfır faizli kampanya atağı!

Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor.




Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Projenin beş yıldızlı oteli olan Crowne Plaza Oryapark İstanbul'da, 16 katta 156 standart, 30'u juniorsuit ve 11'i suit olmak üzere toplam 197 oda, farklı büyüklükte toplantı salonları ve pek çok donatı yer alıyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor. 



'Sıfır faizli, çevre dostu' projede kampanya atağı 


Çok fonksiyonlu konut projesi 'Oryapark İstanbul'da yılın son çeyreği itibariyle kampanya hızını artıran Oryataş İnşaat, 2016 yılı sonuna kadar sıfır faizli şirket vadesi fırsatı sunuyor.


Oryataş İnşaat'm kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi Oryapark İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. İstanbul'un çevre bağlantı yolları ve ana arterlerinin kesişme noktasında, her iki köprüye de yakın bir konumda yer alan proje, rezidans konfor ve hizmeti sunuyor. İlk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede satışlar ise hızla sürüyor. 


Tüm dairelerden panoramik bakış açısı sunan proje 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine sahip. Crown Plaza Oryapark otelinin hemen yanında yükselen LEED sertifikalı ofis kulesi ise çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön planda tutan mimari özelliklere sahip. Aralannda bankadan, kuaföre kadar temel ihtiyaçlara hitap edecek 20 mağazanın hizmet vereceği, açık otoparkı olan alışveriş caddesi de bölgeye yeni bir soluk getirecek. 



Enerji tasarrufu sağlanacak 


Oryapark İstanbul projesine insan mutluluğuna odaklı bir vizyonla başladıklarını belirten Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, şunları söyledi: "Kentte yaşamanın zorluklarını asgariye indirip insanların hayatlarını kolaylaştırarak mutluluklarına katkıda bulunmak üzere projemizi tasarladık. Rezidans kimliğinin gerektirdiği konfor ve hizmetleri Oryapark İstanbul sakinlerine uygun şartlarda sağlamaya özen gösterdiki. 

Enerji tasarrufu sağlamak amacıyla uygun dış cephe sistemleri ve ileri teknolojiye sahip ürünler kullandık. Tüm dairelerde su tüketimini azaltmak için aynı konforu sağlayan tasarruflu bataryalar seçtik." 



Milliyet Emlak Rehberi



Geri Dön