16 / 04 / 2024

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.



Bölgeye yeni bir kimlik kazandıracak olan Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nin toplam  inşaat alanı 7 bin 840 metrekare olarak belirtildi. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çeken projenin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi,bodrum artı 3 kat olarak inşa ediliyor. 

 

Kültür merkezinde alışveriş alanları, PTT, 2 adet muhtarlık, toplantı salonları, atölyeler, ofisler, nikah ve sergi salonları, kafeterya, park ve dinlenme alanları, 82 araçlık otopark, yürüyüş yolları, sosyal ve kültürel aktivite alanları gibi çeşitli ortak alanlar yer alacak. 

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar projeler hakkında açıklamalar yaptı. Dündar şunları söyledi;  “Geçen yıl aralık ayında temeli atılan kültür merkezi ve meydan inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Proje kapsamında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerimizi hayata geçirirken aynı zamanda yeni merkezler ve meydanların olmasına önem veriyoruz. Kültür merkezi, cami ve meydan ile birlikte bu bölgeyi çok rahatlatmış olacağız. Çevre düzenlemesiyle birlikte burası güzel bir görünüme kavuşacak. Demirtaş için hayırlı olsun” dedi.
 


Geri Dön