27 / 04 / 2024

Osmangazi metruk binalardan temizleniyor!

Osmangazi metruk binalardan temizleniyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından bölgede bulunan metruk binaların yıkımı tek tek gerçekleşiyor.



Bursa Osmangazi Belediyesi, tehlikeye neden olan metruk bina bırakmamak için gerçekleştirdikleri yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Osmangazi Belediyesi, atıl haldeki ve madde bağımlılarının mesken edindikleri metruk yapıların yıkımı tek tek gerçekleşiyor. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri değerlendiren Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Mahallesi’nde yer alan iki katlı metruk binayı yıkmak için çalışmalara başladı. Uyuşturucu madde kullanıcılarının mesken edindikleri, can ve mal güvenliği adına tehlike arz eden binanın yıkımı iş makineleriyle gerçekleşti.

Yıkım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şu açıklamalarda bulundu: “İlçemiz metruk yapılardan temizlendikçe, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceğiz.” 
 


Geri Dön