20 / 04 / 2024

Osmaniye Masal Park'ın temeli 14 Mayıs'ta atılacak!

Osmaniye Masal Park'ın temeli 14 Mayıs'ta atılacak!

Osmaniye'nin vizyon projelerinden olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat başlıyor. Temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da atılacak olan park 35 dönümlük bir arazide yapılacak.



Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat yapım çalışmalarına başlanıyor. Masal Parkın temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'nin katılmaları ile törenle atılacak. Eski fidanlık arazisi üzerinde yaklaşık 35 dönümlük bir arazide yapılacak olan Osmaniye Masal Parkın tanıtım merkezini daha önce Osmaniye'de katıldığı bir programda hemşehrimiz Devlet Bahçeli açmış ve projeyi çok beğendiğini ifade etmişti. Temel atma töreni ile birlikte tamamlanan bazı yatırımların da açılışlarının yapılacağını ifade eden Başkan Kadir Kara, bu tarihi güne tanıklık etmek üzer tüm hemşehrilerini 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Toplu Açılış ve Masal Park Temel Atma Törenine davet etti. Başkan Kara, "Hemşehrisi olmaktan her daim onur duyduğum MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin değerli katılımları ile Osmaniye Masal Park'ın temelini hep birlikte atacağız. Osmaniyeli hemşehrilerimi bu tarihi ana tanıklık etmeye, hemşehrisi Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte olmayı bekliyoruz" dedi. 


Anayurt



Haber Ortadoğu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bölgenin en önemli projelerinden biri olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat yapım çalışmalarına başlanıyor. Masal Park'ın temeli 14 Mayıs Cumartesi saat 16.00'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'nin katılmaları ile törenle atılacak.

 

OSMANİYE'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat yapım çalışmalarına başlanıyor. Masal Park'ın temeli 14 Mayıs Cumartesi 16.00'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'nin katılmaları ile törenle atılacak.

 

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, eski fidanlık arazisi üzerinde yaklaşık 35 dönümlük bir arazide yapılacak olan Osmaniye Masal Park'ın tanıtım merkezini daha önce Osmaniye'de katıldığı bir programda hemşehrimiz Devlet Bahçeli açmış ve projeyi çok beğendiğini ifade etmişti, dedi.

 

Temel atma töreni ile birlikte tamamlanan bazı yatırımların da açılışlarının yapılacağını ifade eden Başkan Kadir Kara, bu tarihi güne tanıklık etmek üzer tüm hemşehrilerini 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Toplu Açılış ve Masal Park Temel Atma Törenine davet etti.


ÇOK YÖNLÜ BİR YAŞAM MERKEZİ

Başkan Kara, "Hemşehrisi olmaktan her daim onur duyduğum MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin değerli katılımları ile Osmaniye Masal Park'ın temelini hep birlikte atacağız. Osmaniyeli hemşehrilerimi bu tarihi ana tanıklık etmeye, hemşehrisi Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte olmaya bekliyoruz" dedi.

 

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Masal Park projesinin, Osmaniye'nin sosyal hayatında ve bölgesel yaşam merkezi olma yolunda çok büyük bir işlevinin olacağını söyledi. Projeyi yaparken temel hedeflerinin Osmaniye şehrinin sosyal imk‰nlarını arttırarak, vatandaşların aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebileceği ve mutlu anılar kazanacağı, büyük bir aktivite alanı oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Kara, bu projede Türkiye'nin 7 bölgesini her yönü ile tanıtacaklarını, kullanılacak ögelerde tarihi ve kültürel ögelere büyük hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi.


Ortadoğu



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın Osmaniye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.


MHP Genel Merkezi Basın Birimi tarafından yapılan açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Kadirli turnikelerinde Osmaniye İl Teşkilatı tarafından karşılanacak. Bahçeli’nin daha sonra Osmaniye Belediyesi’ni ziyaret edeceği Masal Park Temel Atma Töreni’ne katılacağı ve son olarak Analar Bacılar Konuk Evi’ni ziyaret edeceği belirtildi. 


Sözcü


Geri Dön