26 / 04 / 2024

Osmanlı Çarşı, ikinci şubesini E-5 yolu Şirinevlerde açtı!

Osmanlı Çarşı, ikinci şubesini E-5 yolu Şirinevlerde açtı!

İlk şubesini İstanbul Sancaktepede açan Osmanlı Çarşı, ikincisini, 50 milyon liralık yatırımla E-5 kenarında Şirinevlerde hayata geçirdi. Osmanlı Çarşının açılışı, mankenlerin kostümleriyle renklendi. Açılış sebebiyle yüzde 80e varan indirimler yapıldı



 Osmanlı, 50 milyon lira yatırımla E-5te

Geçtiğimiz yıl AVM sektörüne giriş yapan ve orta kesime yönelik ilk alışveriş merkezi şubesini İstanbul Sancaktepede açan Osmanlı Çarşı, ikinci şubesini E-5 yolu Şirinevlerde açtı. Şirinevlerdeki Osmanlı Çarşısının 50 milyon liralık yatırımla hayata geçirildiğini ifade eden Osmanlı Çarşıları Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Hocaoğlu, yıl sonuna kadar 3 AVM daha açacaklarını söyledi. Hocaoğlu, fiyat konusunda iddialı olduklarını belirterek, Büyük açılışımızda vatandaşlarımızın bu güne kadar hiçbir AVM açılışında ya da mağazada bulamayacakları fiyatlarla sektöre girdik. Müşterilerimiz girdikleri her mağazamızda farkımızı görecek. Ve insanlara özlenen esnaf sıcaklığı, kalite ve indirimi burada sunacağız diye konuştu.

192 MAĞAZANIN TAMAMI DOLDU

16 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezinde yüzde 100 doluluğa ulaştıklarını anlatan Hocaoğlu, 192 mağazanın tamamı doldu. Bu da 1200 istihdam demek. Çarşımızda her şeyi indirimli olarak satıyoruz. 16 mağazamız ise zaten Doğubank esnaflarından oluşuyor dedi. Metrekare başı ciro hedefinde Türkiyenin ilk 3ü içerisinde yer aldıklarını kaydeden Hocaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Eskidjinin Bit Pazarı bölümünü kurarak bu sektöre girmiştik. 2010dan bu yana da Osmanlı Çarşının 2nci şubesini kurduk. Bu sene sonuna kadar İstanbulda 3 yeni şube daha açarak Osmanlı Çarşı zincirini genişleteceğiz. İstanbuldaki gelişimimizi tamamladıktan sonra  Ankara  ve  İzmir  sonrasında da Anadoluya yayılacağız. Türkiyede AVM yatırımlarının geri dönüşü 15-20 yılı bulan bir süreçtir ama biz kısa sürede bu dönüşü sağlıyoruz. Orta vadede şu an metrekareye düşen ciroda olduğu gibi yaygınlıkta da Türkiyenin ilk 3ü arasında yer alacağız.
Türkiye/Uğur Küçük


Geri Dön