29 / 03 / 2024

Oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı!

Oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı!

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı. Bazı otellerde yapılan indirimler yüzde 40’a varıyor...



RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı.


Yaptıkları kampanyalarla ramazan ayı konaklamalı ciddi talep aldıklarını ifade eden Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, “Temmuz ayı satışlarımız hedeflerimiz  doğrultusunda gidiyor. Bazı otellerde yaptığımız yüzde 40’a varan indirimlerle temmuz ayı konaklamalarını  çok cazip hale getirerek satışlarımızı arttırıyoruz. Fakat haziran ve ağustos çok daha fazla talep aldığı için temmuz da otellerde boşluklar  yaşanıyor” dedi. 


Ramazan döneminin fiyatlarda en cazip dönem olduğunu söyleyen Erkan, “Oruç tutamayan veya başka tarihlerde tatil yapamayanlar için ideal bir fırsat. Hem fiyatlar çok uygun, hem de ödeme kampanyaları çok cazip. Sadece oruç tutamayanlar için değil otellerin hizmet konseptleri ağırlıklı olarak herşey dahil olduğu için oruç tutan misafirlere de yiyecek içecek ve dinlenme açısından oldukça iyi imkânlar sunuluyor” ifadelerini kullandı. Ramazan bayramı ile de senelik iznini birleştirmeyi planlayan çok fazla kitle olduğuna vurgu yapan Erkan, “Ramazanın ortalarına doğru yurtiçi ile ilgili  bayram taleplerinin daha da artacağını  düşünüyoruz. Perşembe ve Cuma da katılıp tatil 9 güne çıksa tüm oteller , havayolları , otobüs firmaları uzun süreli ve yüksek doluluklara erişeceği için bayram edecek. Ve sektöre ciddi bir canlılık gelecek” diye konuştu.


Hürriyet 


Geri Dön