29 / 03 / 2024

Ottomare Suites'de deniz limuzini ayrıcalığı sunuluyor!

Ottomare Suites'de deniz limuzini ayrıcalığı sunuluyor!

Sinpaş'ın projesi Ottomare Suites, deniz limuzini, helikopter servisi ve otel olarak değerlendirilebilen konutlarıyla dikkat çekiyor. Sinpaş Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu, projenin yatırım değerinin 365 milyon TL olduğunu belirti



Sinpaş Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu, projenin yatırım değerinin 365 milyon TL olduğunu belirtiyor. Bıyıklıoğlu, "Projemizde, öncelikle bölgenin ve proje lokasyonunun sahip olduğu değer dikkate alınarak tüm ünitelerin kat bahçeli ve kesintisiz deniz manzarasına yönelmesi sağlanmıştır" diyor ve ekliyor: "Ottomare Suites projemizde Mehpare Evrenol (Mimarlar Workshop) ile çalıştık. İstanbul'un en güzel noktalarından birinde, denizden karaya yaklaşanları bir deniz feneri formuyla karşılayan bir eser ortaya çıktı. Bölgede yaptığımız araştırmalar projenin hem oturum hem de yatırım amaçlı tercih edileceğini göstermiş ve bu doğrultuda mimari çalışmalar sonrasında 56 farklı plan tipi oluşturulmuştur. Tüm ünitelerin kesintisiz deniz manzarasına hakim ve kat bahçeli olması sağlandı."

Bıyıklıoğlu, Ottomare Suites'i diğer projelerden ayıran özelliklerini şöyle anlatıyor: "Öncelikle çok değerli bir lokasyonda. Atatürk Havaalanı'na 11 kilometre, tarihi yarımadaya 3 kilometre uzaklıkta. Tüm süitler muhteşem ve kesintisiz bir panaromaya sahip, ayrıca her ünitenin kendi özel kat bahçesi var. Projemizde profesyonel bir otel işletmesi bulunduğundan, satın aldığınız apart üniteyi orta ve uzun vadeli bir otel ünitesi olarak da değerlendirmeniz mümkün. Aynca otel işletmesi sayesinde, satın aldığı ünitede çoğunlukla yaşamayı' tercih edecek müşterilerimiz için rezidans hizmeti sağlanacak. Projemizin en önemli farklılıklarından biri de "Sea Limousine". Şu anda yapımına başlanan ve Ottomare Suites sakinlerinin kullanabileceği bir ayrıcalık. İstanbul'un yoğun trafiği Ottomare'liler için artık sorun olmayacak. İstedikleri yere hızlı ve konforlu deniz ulaşımı sayesinde daha rahat ulaşabilecekler."

Ottomare projesinde, 69-336 metrekare büyüklüklerde süitler bulunuyor. Bıyıklıoğlu, projedeki konut çeşitlerini ve fiyatlarım şöyle anlatıyor:
"Projenin tasarım sürecinde farklı ihtiyaçlara cevap verebilmek ve esneklik sağlamak için, birbirinden tamamen f arklı 8 süit tipi oluşturduk: Bir kaptan köşkünü andıran ihtişamı ,ile Captain's Süite; deniz ve gökyüzü manzarasına sahip Sky Suites; müstakil ev konforunu arayanlar için geniş bahçeli Terrace Suites; gökyüzü, bahçe ve teras bileşimi Dublex Suites; sadece 4 adet tasarlanan Limited Suites; gündoğumu ve gün batımı seyri için tasarlanan Panaromic Suites; en popüler süitlerimizden Blue Suites ve kişiye özel farklılaşabilen Unique Suites. Projemizde fiyatlar 595 bin-3 milyon 900 bin TL arasında değişiyor. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 12 oranında indirim uyguluyoruz. Kredi kullanmayı tercih etmeyen müşterilerimiz için kendi bünyemizde 48 aya varan sabit ödemeli bir ödeme planı oluşturduk, aynı zamanda dileyen müşterilerimiz 120 aya kadar özel koşullarda banka kredisi kullanabiliyor."

Projenin satışına Ekim 2010'da başladıklarını belirten Bıyıklıoğlu, projenin Bakırköy sahil yolu üzerinde gerçekleştirilen ilk proje olması, kendine has mimarisi, rezidans hizmetleri ve Sea Limousine hizmeti sayesinde, yüzde 70 oranında satış gerçekleştirdiklerini belirtiyor. Sözlerine devam eden Bıyıklıoğlu, "Projemizi genel olarak üst gelir grubunun tercih ettiğini söyleyebilirim. Birçok müşterimizden böyle bir yerde bu özelliklerde bir projede yaşamanın ne kadar değerli olduğuna dair güzel dönüşler aldık. Bu kadar elit bir müşteri grubuna sahip olduğumuz için gururlanıyoruz" diyor.

Ottomare Suites, standart ve isteğe bağlı rezidans hizmetleri ile önemli ayrıcalıklar sağlıyor. Housekeeping, concierge, limuzin ve helikopter kiralama, kat bahçe bakımı, seyahat ve transfer hizmetleri, alışveriş ve parti organizasyonu ve catering Ottomareliler'in hizmetinde olacak. Projenin denize bakan cephesinde gün ışığı alacak şekilde tasarlanan kapalı ve açık yüzme havuzu bulunuyor. Aynı zamanda 700 metrekarelik spor ve özel bir spa merkezi Ottomareliler'e hizmet verecek.
Hürriyet

0212 444 19 74
http://www.ottomaresuites.com/


Geri Dön