27 / 04 / 2024

Oya Uca: Delmar Yapı LEED kriterleriyle hareket ediyor

Oya Uca: Delmar Yapı LEED kriterleriyle hareket ediyor

 Elit Perla Palas'ta işadamları için konut üreten Delmar Yapı, rezidans ve gündelik ev hayatı rahatlığını birlikte sunacak



Kurtköy'de inşaatını tamamladığı Elit Yaşam Konakları projesinden sonra yine aynı lokasyonda Elit Perla Palas'ı aynı ortaklıkla hayat geçiren Delmar Yapı, rezidans ve gündelik ev hayatı rahatlığını birlikte sunuyor.
Yapımına yeni başlanan Elit Perla Palas, 24 bin metrekare alan içinde 40 ile 140 metrekare arasında farklı büyüklükleri olan 208 konuttan oluşacak. İşadamlarının hedef kitlelerinde yer alması nedeniyle Elit Perla Palas'ın Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul TeknoPark'a yakın olmasına özellikle dikkat ettiklerini belirten projenin mimarı Oya Uca, işadamları için verecekleri rezidans hizmetinin de altını çizdi.

Sahibi için kiraya veriliyor
Projenin bir diğer özelliği de konutların istenildiği takdirde kiraya verilmesi. Oya Uca, bu hizmeti "Delmar, yıl içinde süitini kısa süreli kullanan işadamları diğer zamanlar için burayı kiraya vermek isterlerse yardımcı oluyor. Gelen müracaatları değerlendirerek kiracı buluyor, kirayı toplayarak onlara iletiyor ve kiracının süit kullanımı sırasında verebileceği zararları da kendisi karşılıyor. Böylece süitin sahibi olanlar gayrimenkullerini aynı zamanda yatırım aracı olarak da kullanabiliyor" sözleriyle anlatıyor. 
 
ÇEVREYİ ASLA GÖZDEN UZAK TUTMADIK
Oya Uca, Elit Perla Palas'ta İstanbul kültürünü günümüze uyarlamanın yanı sıra tasarım sürecinde Amerikan Çevre Dostu Binalar Konseyi'nin standartları doğrultusunda harekt ettiklerini söylüyor ve ekliyor: "Enerji ve Çevre Tasarımında Liderlik, yani LEED derecelendirme sistemini asla gözden uzak tutmadık."
24 bin metrekare alanda tasarlanan projede 40 metrekareden 140 metrekareye kadar 7 farklı büyüklükte toplam 208 adet rezidans ve ofis yapılacak. Projedeki fiyat aralıkları ise 148 bin ile 490 bin TL arasında belirlenmiş durumda.
Milliyet Emlak


Geri Dön