26 / 04 / 2024

Oyakkent İlköğretim Okulu hizmete açıldı!

Oyakkent İlköğretim Okulu hizmete açıldı!

Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında OYAK İNŞAAT ile İstanbul Valiliği arasında imzalanan protokol uyarınca yapımı tamamlanan, OYAKKENT İlköğretim Okulu 2011-2012 öğretim döneminde hizmete açıldı



Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden OYAK İNŞAAT, Milli Eğitim Bakanlığının yatırım programını beklemeden ilköğretim okulu yapımına öncelik verdi.      

OYAK İnşaat Genel Müdürü Oğuz Demirkılıç; OYAKKENT İlköğretim Okulu, projemiz açısından büyük önem taşıyor. Yapımı ve satış süreci devam eden OYAKKENT projemize böyle bir okul kazandırmaktan son derece mutluyuz ve gururluyuz. Kısa sürede yapımını tamamladığımız İlkokulda Milli Eğitim Bakanlığının projesine bağlı kalarak detaylarda her türlü iyileştirmeyi yaptık.

960 öğrenciye hizmet edecek 32 derslikli ilköğretim okulunda 2 adet laboratuar, 2 adet bilgisayar dersliği, 2 adet çok amaçlı salon, resim ve müzik derslikleri, kütüphane, revir, rehberlik odaları bulunuyor.

Kurucu müdür atanmasını takiben öğrenci kabulune başlanan OYAKKENT İlköğretim Okulunda 2011-2012 Öğretim Dönemi için ders zili çaldı. Milli eğitim sistemimize böyle bir okul kazandrmaktan mutluyuz. Öğretim gören tüm çocuklarımıza başarılar dilerim.
Milliyet

 


Geri Dön