18 / 04 / 2024

Özderici GYO Nuvo Dragos'ta metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Özderici GYO Nuvo Dragos'ta metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesinin ilk etabının teslimatına başladı. 484 daireden oluşan bu etapta şu anda 320 daire satışta bulunurken, projenin ikinci etabı da ilerleyen dönemlerde satışa çıkacak...




Özderici GYO, Maltepe'de  255 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği 999 dairelik Nuvo Dragos projesinin ilk etabındaki 484 daireyi teslime hazır şekilde satışa sunuluyor. 2 bloktan oluşan bu etapta, yüzde 1 KDV ve 60 aya varan sıfır faiz imkam bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 120 hektarlık bölümde spor, dinlenme ve kültürel etkinlik alanları planladığı Maltepe sahiline, Kartal- Kadıköy metro istasyonuna,  Marmaray  hattma, hastane ve bölgenin en büyük alışveriş merkezi MaltepePark'a yürüme mesafesinde olan Nuvo Dragos, ağulıklı olarak büyük metrekareli ve balkonlu 2+1 ve 3+1 daireleriyle ailelere hitap ediyor. 


YÜZDE 12 İNDİRİM 

Projenin ilk etap teslimlerine bu ay başlandığım, ikinci etabm tamamlanmasının ise 2015 yılı sonunda gerçekleşeceğini belirten Özderici GYO Yönetim Kurulu dönüşümde ÖZDERİCİ GYO'nun aktif toplamının 31 Aralık 2013 tarihi itibarıyla 184 milyon 354 bin 501 TL olduğunu ifade eden Ahmet Özderici, "Portföyümüzdeki gayrimenkullerin değeri 400 milyon TL'ye ulaşıyor. Bu da 5 yıl içinde GYO sektöründe önemli bir yerde olma hedefimizi güçlendiriyor. Kentsel dönüşüm ve AVM yatırımları ile ilgileniyoruz" dedi. 

Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Ahmet Özderici "Yüzde l'lik KDV oranıyla bu yıl satışa çıkarılan projeler arasında avantaj sağlayan projede daire alanlara hemen tapu verilmesi de bir diğer önemli fırsatı oluşturuyor. Firma bünyesinde tapu ve teslime kadar yüzde 25 peşinatı veren müşteriler, kalan yüzde 75'lik kısım için tüm bankalardan kredi kullanabiliyor. Daire fiyatının yansım verenler, diğer yarışım firma bünyesinde 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanına sahip bulunuyor. Arzu edilirse 75 ay sıfır faiz seçeneği de mevcut. Şu an için banka kredili veya nakit alımlarda kampanya dönemince yüzde 10 ve + yüzde 2 iskonto veriliyor. 

Projedeki aidat tutarının ise metrekare başına 2 TL olması planlanıyor" dedi. 2010 yılı sonunda inşaatına başladıkları Nuvo Dragos projesinin hem oturmak isteyen hem de yatırım amacıyla daire satın alanlara hitap ettiklerini belirten Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Ahmet Özderici, "Projemizde metrekare fiyatı inşaata başladığımız dönemde 2 bin 700 TL iken bugün ortalama metrekare fiyatlarımız A Blok'ta 5 bin 500 TL'ye, B Blok'ta ise 4 bin 500 TL'ye ulaşü, bundan somaki süreçte de metrekare fiyatlarında yukarı yönlü artış bekliyoruz" dedi. 

Ön talep topluyor BAYSAŞ, İstanbul Kadıköy'de İstanbul 216 projesine start verdi. Baysaş'm Mimar Deniz Çağlar Duman imzasını taşıyan kentsel dönüşüm projesi İstanbul 216'da büyüklükleri 52 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 541 konut yer alacak. Baysaş Yönetim Kurulu Başkam Mimar Şemsettin Aydın, İstanbul 216 projesi için ön talep toplamaya başladıklarım ifade ederek, yaklaşk 15 gün sürecek ön talep toplama sürecinin ardından talepte bulunan müşterilerine, haziran sonunda gerçekleştirecekleri lansmana kadar ayrıcalıklı fiyat ve ödeme avantajlarıyla lansman öncesi satış imkanından yararlanma fırsatı sunacaklarım kaydetti. Aydın, projenin E-5, metro ve metrobüs hattına yürüme mesafesinde yer aldığım ve metro istasyonlarıa yakın konumu ile öne çıktığım dile getirdi. 



Telefon: 0216 371 98 58

Web Adresi: www.nuvodragos.com



Hürriyet




Geri Dön