20 / 04 / 2024

Özel Medisina Van Hastanesi'nin devrine Bakanlık'tan onay!

Özel Medisina Van Hastanesi'nin devrine Bakanlık'tan onay!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık Turizm Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş, Özel Medisina Van Hastanesinin Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Şye ruhsat devrini Sağlık Bakanlığının onayladığı bilgisinin alındığını bildirdi



Lokman Hekim Engürüsağın KAPta yayımlanan açıklamasında, Özel Medisina Van Hastanesinin Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Şye ruhsat devri için Sağlık Bakanlığına başvuru yapıldığının daha önce duyurulduğu hatırlatılarak, Bakanlık tarafından ruhsat devrinin onaylandığı bilgisinin alındığı ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Onayla birlikte, Safi Sağlık Sanayi Ticaret A.Şnin adına gayrifaal olan Özel Hayat Hastanesinin Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş Özel Hayat Hastanesi unvanı ile mevcut durumu devam edecektir. Faaliyetine devam etmekte olan II. hastanemiz 12 bin 500 metrekare kapalı alana sahip 133 yataklı Özel Medisina Van Hastanesi, Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş Özel Lokman Hekim Van Hastanesi olarak hizmet vermeye devam edecektir."

AA


Geri Dön