20 / 04 / 2024

Özyazıcı İnşaatın Nish Adalar projesinde son konutlar satışta!

Özyazıcı İnşaatın Nish Adalar projesinde son konutlar satışta!

Özyazıcı İnşaatın İstanbul Süreyyapaşada inşa ettiği 2 bin 200 konutluk Nish Adalarda son daireler satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 165 bin liradan başlarken, 12 ay taksit erteleme ve düşük taksit imkanı da bulunuyor



İstanbul Süreyyapaşada yükselen 2 bin 200 konutluk Nish Adalarda teslimlere 7 ay kalırken, haziran sonunda teslimlerin başlayacağı projede, dairelerin yüzde 70i sahiplerini buldu. Yoğun talebi karşılamak üzere satışa sunulan dairelerde uygulanan cazip fırsatlar projeye olan ilgiyi artırıyor. 12 ay taksit ödemeksizin veya 12 ay düşük taksitlerle konut sahibi olunan Nish Adalarda yüzde 1.08den başlayan faiz oranları ve 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle veya balon ödeme planlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Fiyatlar ise 165 bin liradan başlıyor.

12 ay taksit ödeme yok

Özyazıcı İnşaat tarafından 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adaların teslimlerine 7 ay kala başlatılan kampanyayla yoğun talep aldıklarını belirten Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, şunları söyledi: Kaba inşaatının yüzde 80ini tamamladığımız Nish Adalarda haziran sonunda teslimlere başlayacağız. Satışa sunduğumuz yeni dairelerle birlikte başlattığımız kampanya yoğun talep görüyor. Satışa sunduğumuz dairelerin yüzde 70i sahiplerini buldu. Banka kredi faizlerindeki artışların yapıldığı bu dönemde başlattığımız kampanyada 12 ay boyunca taksit ödemeksizin veya 12 ay düşük taksitlerle ödeme imkanı sunuyoruz. İstanbulda bu manzaraya hakim konumda bu kalitede benzer bir proje olmaması ve cazip ödeme imkanlarıyla satış yapmamız projemize olan ilgiyi hep yukarıda tutuyor.

Örnek daireler hazır

Toplam 2 bin 200 konutun yer aldığı Nish Adalarda 1+1den 4+1e kadar çeşitlilik gösteren 7 farklı tipte daire seçeneği yer alıyor.  Projedeki en küçük 1+1 daire 83 metrekare olurken, en büyük 4+1 daire ise 208 metrekare büyüklüğünde. Nish Adalarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde örnek daireler hazırlandı. Konut alıcısının istediği tipteki daireyi gezme fırsatının sunulduğu projede, inşası tamamlanan bina içinde de gezerek projeyi yakından görme fırsatı sunuluyor. Projenin satış ofisi saat haftanın her günü ziyaret edilebiliyor.

165 bin liradan başlıyor

Nish Adalarda yüzde 1.08den başlayan faiz oranları ve 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle veya balon ödeme planlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Projedeki daire fiyatları 1+1ler için 164 bin 929 TL, 2+1ler için 229 bin 931 TL, 3+1ler için 438 bin 505 TL, 4+1ler için 485 bin 318 TLden başlıyor. Bu fiyatlara KDV ve sözleşme damga vergisi dahil.

Manzarayı gören vazgeçmiyor

Nish Adalar, Yalovadan Sarayburnuna uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası sunuyor. Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, Nish Adalar projemize gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar kârlı bir alışverişe davet edildiklerini anlıyorlar. Hem inşaat kalitemizle, hem hızlı inşaat tempomuzla, hem de çok çeşitli ödeme avantajlarımızla halkımızın haklı ilgisini yaşıyoruz dedi.

150 bin metrekare peyzaj alanı

Toplam 202 bin 500 metrekarelik arsanın yüzde 80inin peyzaja ayrıldığı Nish Adalar, kapanmaz adalar ve İstanbul manzarasıyla dikkat çekiyor. Süreyyapaşa Ormanının yanında yer alan Nish Adaların içinde de 150 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Geniş sosyal yaşam alanları ve alışveriş üniteleriyle de şehre dair tüm detaylar projenin içine taşınıyor. Projede 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks yer alıyor. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Nish Adalarda, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, wellness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile profesyonel hizmet verecek şekilde tasarlanan kapalı spor tesisi ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuluyor.

Ulaşım avantajı var

Arkası Süreyyapaşa Ormanıyla, önü İstanbul ve Adalar manzarasıyla çevrili Nish Adalar konumu itibariyle ulaşımda da avantaj sağlıyor. E-5 Otoyoluna 2.5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine ise 7 kilometre mesafede yer alıyor.

Hürriyet

 


Geri Dön