24 / 04 / 2024

Palladium AVM müdürlüğüne Sevilay Kaya getirildi

Palladium AVM müdürlüğüne Sevilay Kaya getirildi

Palladium Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Semet Yolaç Canlıel'in, AVM mfi Partners Yönetim Direktörlüğü görevine terfi etmesinin ardından, Palladium Alışveriş Merkezi Müdürlüğü görevine Sevilay Kaya getirildi



AVM mfi Partners Yönetim Direktörü Semet Yolaç Canlıel, Palladium Alışveriş Merkezi Müdürü Sevilay Kaya.

Semet Yolaç Canlıel, Avusturya Lisesi'nden sonra 2000 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Akademik eğitimi sonrası Hamburg, Berlin ve Leipzig'de yaklaşık 2,5 yıl çeşitli alışveriş merkezlerinde vekil müdür olarak görev yaptı. Almanca ve İngilizce bilen Semet Yolaç Canlıel, 2006 ve 2007'de ICSC'ın düzenlediği her iki eğitim seminerine de katılarak aynı kuruluşun düzenlediği sınavlar neticesinde CSM ve CMD sıfatlarını almaya hak kazandı. Semet Yolaç Canlıel Şubat 2008'de AVM mfi Partners bünyesine katıldı.

Haziran 2009 itibariyle AVM mfi Partners ailesine katılan Sevilay Kaya, yüksek öğrenimini 2003 yılında,  Ankara  Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde anadal ve Psikoloji Bölümü'nde yandal akademik eğitim alarak tamamladıktan sonra, "London College of Management (LCM) of the Cavendish College"da pazarlama programını bitirdi. Daha önce sektördeki farklı alışveriş merkezlerinde, pazarlama direktörlüğü ve genel müdürlük görevlerinde bulunan Sevilay Kaya, iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor.
Gazete Parc


Geri Dön