29 / 03 / 2024

Palmiye Evleri Esenyurt adres!

Palmiye Evleri Esenyurt adres!

Firma: Önay Grup

Proje: Palmiye Evleri

Palmiye Evleri Esenyurt adres ; Önay Grup'un inşa ettiği Palmiye Evleri projesi Beylikdüzü Mevkii Cumhuriyet Mh. Hürriyet Cd. No: 15 Esenyurt - İSTANBUL adresinde yer alıyor...




3 blok olarak inşa ediliyor olan  Palmiye Evleri  projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükseliyor. Esenyurt Palmiye Evleri projesi  Önay Grup  tarafından hayata geçiriliyor.


Palmiye Evleri Esenyurt adres bilgileri ve krokisi haberimizin devamında yer alıyor. Önay Grup Esenyurt Palmiye Evleri projesini 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediyor.


Palmiye Evleri Esenyurt tanıtım ofisi ile 0212 853 13 13 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz. Önay Palmiye Evleri teslim tarihi 2014 senesi olarak belirlendi.


192 adet konutun yer aldığı Palmiye Evleri Esenyurt projesi içerisinde kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, oyun alanları, toplantı salonları, buhar banyosu gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Önay Palmiye Evleri Esenyurt teslim tarihi 2014 yılı olarak belirtiliyor. Esenyurt Palmiye Evleri satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Önay Palmiye Evleri Esenyurt nerede?

Palmiye Evleri Esenyurt adres :  Beylikdüzü Mevkii Cumhuriyet Mh. Hürriyet Cd. No:15 Esenyurt-İSTANBUL


Palmiye Evleri Esenyurt adres, kroki;


Palmiye Evleri Esenyurt adres!


Önay Palmiye Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaypalmiye.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön