20 / 04 / 2024

Palmiye Evleri Esenyurt fiyat!

Palmiye Evleri Esenyurt fiyat!

Firma: Önay Grup

Proje: Palmiye Evleri

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Palmiye Evleri projesinde konutların satış süreci devam ediyor. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat ve ödeme planı bilgisinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.



Toplamda 192 adet daireden meydana gelen  Palmiye Evleri  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Esenyurt Palmiye Evlerinde konutların satış süreci devam ediyor. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesinin ayrıntılarından önce projenin detaylarından bahsedelim. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Palmiye Konutları 3 blok halinde yükseliyor.  Önay Grup  imzası ile inşa edilen Palmiye Evlerinde dairelerin teslimleri 2014 yılında gerçekleşecek. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Esenyurt Palmiye Evleri projesinde buhar banyosu, oyun alanları, güvenlik, toplantı salonları, kapalı otopark, sauna ve fitness center gibi imkanlarda mevcut durumda. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesi kapsamında proje hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Palmiye Evleri ödeme planı kapsamında konut fiyatının yüzde 25'i peşin olarak verildiğinde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Esenyurt Palmiye Evleri satış ofisi ile 0212 853 13 13 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Esenyurt Palmiye Evleri nerede?

Palmiye Evleri adres: Beylikdüzü Mevkii Cumhuriyet Mh. Hürriyet Cd. No:15 Esenyurt-İSTANBUL


Palmiye Evleri Esenyurt iletişim:

Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaypalmiye.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön