29 / 03 / 2024

Palmiye Evleri Esenyurt fiyat!

 Palmiye Evleri Esenyurt fiyat!

Firma: Önay Grup

Proje: Palmiye Evleri

Önay Grup girişimi ile yükselen Palmiye Evleri projesinde konut teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor...



3 bloktan meydana gelen  Palmiye Evleri  projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Esenyurt ilçesinde konumlandırılıyor. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesi bilgisinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Palmiye Evlerinde konut teslimleri 2014 yılında yapılacak.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Palmiye Evleri projesinde konut satıları devam ediyor. Palmiye Evleri Esenyurt projesi  Önay Grup  girişimi ile hayata geçiriliyor. Palmiye Evleri projesi CarrefourSA, Real ve Bauhaus'a yakın lokasyonda inşa ediliyor.


Toplamda 194 adet daireden meydana gelen Palmiye Evleri projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Önay Grup Palmiye Evleri projesi Hürriyet Caddesinde yükseliyor. Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesi bilgisi şöyle:


Palmiye Evleri Esenyurt fiyat listesi bilgisinin detayları hakkında bilgi almak için 0212 853 13 13 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Evlerinin içinde fitness center, sauna, kapalı otopark, toplantı salonları ve yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut.


Önay Grup Palmiye Evleri nerede?

Palmiye Evleri adres: Beylikdüzü Mevkii Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:15 Esenyurt-İSTANBUL


Palmiye Evleri Esenyurt projesi ulaşım krokisi:

 Palmiye Evleri Esenyurt fiyat!


Önay Grup Palmiye Evleri iletişim

Telefonu :(0212) 853 13 13

Web Adresi: www.onaypalmiye.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön