18 / 04 / 2024

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.




Palmiye Park, "Dar alanlarda yüksek binalar, alçak tavanlar, sıkışık daireler ve beton yığınları arasında kaybolmuş bahçeler, bunlar  İzmir  değil" diyerek yola çıkarak yine farkındalık yaratan bir projeyi hayata geçirdi. 


İzmir'in çocuk ve arkadaş dostu sitesi konseptiyle hayata geçirilen proje, Ulukent'te inşa edilecek. 

Palmiye Park Fiora 'Az Katlı, Çok Tatlı' tasarımıyla dikkat çekiyor. 25 Eylül'de lansmanı yapılan, İzmir'in hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora, İzmir'i İzmir yapan özellikleri yansıtan tasarımıyla rahat, sıcak, sakin ve samimi bir çözüm sunuyor. 


Bisiklet parkuru da var Palmiye Park Fiora, en fazla 1 komşunun bulunduğu 2 katlı bloklarda, 5 metreye kadar tavan yüksekliğine sahip mekanları olan, bahçeli veya teraslı 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleriyle kalabalık apartman hayatıdan sıkılanlar için müstakil hayata yakın bir yaşam stili sunuyor. Yaklaşık 40 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Fiora'da sadece 192 konut bulunuyor. 30 bin metrekare yeşil alana sahip Fiora'da kesintisiz bisiklet parkuru ve tırmanma duvarı da çocukları sevindirecek diğer güzel detaylar. 


İMZASI GÜÇLÜ YERDEN 

Projenin ardında İzmir'de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil eden Veryeri ve Dağıstan ailelerinin ortaklığı CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Glrişimi'nin imzası var. 2010'dan bu yana bine yakın aileyi ev sahibi yapan Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole, Mare ve Goya'dan sonra yeni projeleri arasına Fiora'yı ekledi. 


Tel: 0232 462 50 60

Web: http://palmiyepark.com/


Hürriyet Ege İnşaat



Geri Dön