26 / 04 / 2024

Palms Studios'da 142 bin dolara!

Palms Studios'da 142 bin dolara!

Hoffman İnşaat, yüksek rezidans projelerinin son gözdesi Bomonti'de trendlerin aksine yatay rezidans projesine aralıkta başlıyor.



Yeşillikler içindeki 170 konutluk projenin 100'ü stüdyo dairelerden oluşuyor..

İstanbul'un merkezine çok yakın bir konumda bulunması ve Bomonti'den geçen Kağıthane - Piyalepaşa Tüneli gibi ulaşım projelerinin de geliştirilmesiyle birlikte Bomonti, yatırımcılar için ideal bir merkez durumuna geldi. Eski fabrika bölgesi olan Bomonti'de bu trendle birlikte ardı ardına rezidans projeleri yükselmeye başladı. Hoffman İnşaat ise aralıkta başlayacağı projesinde Bomonti'de yatay bir rezidans inşa ediyor. İki bloktan oluşacak olan ve Palms Studios adını taşıyacak rezidans projesi, stüdyo dairelerin ağırlıkta olacağı bir proje olacak. Hoffman İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Gerçek, projedeki stüdyodairelerin gerçek stüdyo daire konseptinde olacağının altını çiziyor. Projenin tek katında 23 daire bulunacak, bunların 15'i stüdyolardan oluşacak.

142 bin dolardan başlıyor

Haziran ayından itibaren satışları başlayan Palms Studios projesinde şimdiye kadar 65 daire satıldı. Projedeki metrekare fiyatları ise 3 bin 500 ile 4 bin 200 dolar arasında değişiyor. Daire fiyatları ise 142 bin dolardan başlayıp 530 bin dolara kadar çıkıyor.Toplam 170 dairenin 100'e yakını stüdyo dairelerden oluşacak. Aralık ayında başlayacak proje 2010 Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek.

Bölgedeki ilk yatay ve butik rezidans

Bölgedeki ilk yatay ve butik rezidans Gerçek, projenin bölgedeki diğer projelere göre daha butik olacağını ve içerisinde yeşil alanı da olan bir rezidans projesi yapacaklarını söylüyor. Gerçek ayrıca projenin yeşil alanlarıyla bölgenin vahası haline geleceğini de belirtiyor. Projedeki stüdyo dairelerin büyüklükleri 35 m2'den başlayacak. Gerçek, 'Türkiye'de 1+1 daireler, stüdyo daire olarak pazarlanıyor. Bu projede ise gerçek stüdyo daireler yer alacak' diye konuşuyor. 3+1 çatı katı dubleksleri ise 160 m2'ye kadar çıkıyor.
Sabah

Geri Dön